Gasztro

Zokni helyett mézes karácsonyi meglepetések!

Virágbéke

Lassan elindul a karácsonyi meglepetések beszerzése, amihez szeretnék Nektek néhány ötletes mézes csomagot ajánlani. Ha Te is unod már, hogy a tesónak bolyhos zoknit, a nagyinak fülvédőt, a kollégáknak pedig bögrét adsz minden évben karácsonyra, akkor ajándékozz különleges mézes ajándékcsomagokat! Lesd meg a Virágbéke újhullámos méhészetének ünnepi kínálatát, minőségi magyar mézekből, ahol biztosan találsz magadnak és szeretteidnek kedvére való meglepetést!

Virágbéke

Zokni helyett – Karácsonyi mézválogatás

Érthető, ha nem éred be csak egyetlen üveggel a Virágbéke mézeiből. Ezért hozták létre méhészetük legexkluzívabb karácsonyi mézválogatását, benne olyan rocksztár mézekkel, mint az epres és a fahéjas krémméz, vagy a tejcsokis méz-csoda. Bárkinek is szánod, biztosan betalál! (7590 Ft)

Virágbéke

Bögre helyett – Karácsonyi mézválogatás

Legyen ez a zokni és a bögre alternatívája! Nincs gasztro-fan, aki ne lenne oda egy ilyen édes mézválogatásért! BIO Hortobágyi vadvirágméz, illatos hársméz és egy igazán karácsonyi hangulatú fahéjas krémméz rejlik a csomagban. Ez az édes trió garantáltan ünnepi hangulatot teremt. És nem mellesleg a nagyi kuglófja mellé is passzol! (3990 Ft)

Virágbéke

Office Xmas – Fahéjas méz

Kollégáknak karácsonyi ajándékot választani bizony nem könnyű biznisz! Pláne, hogy általában az egész iroda végig nézi az ajándék átadását. Azonban egy kollégának sem kell örömet tettetnie, ha egy ilyen isteni, fahéjágyon érlelt, repcemézből készült finomságot kap a céges karácsonyon. Ha pedig bejön a számításunk, munkatársad januárban téged is megkínál majd, hogy tehess a kávédba, teádba egy kis Virágbéke mézet. (2450 Ft)

Virágbéke

Fázós hóember – Tejcsokis akácméz

Ezt a csodálatos ízkombinációt mintha egyenesen az angyalok hozták volna a mennyből a Földre! Az idei ünnep legédesebb meglepetése biztosan ezzel a gazdag tejcsokival megspékelt krémes akácméz lesz. Csábítóan finom, és mosolyt csal mindenki arcára – pláne, ha a fa alá vagy a kandalló elé gyűlve körbe adjátok. Akár a karácsonyi vacsi előtt vagy után álltok neki, egy biztos: ha egyszer elkezditek kanalazni, tuti nem tudtok leállni vele!

(3390 Ft)

Édes, mézes ünnepeket kívánok Nektek!

___