Gyerek

Zselében vagy nyálkában fürödnétek inkább?

A nagylányom, Lilien újabb “maszatolós” játékkal bővítette a repertoárját, amit igyekeztem nem az eredeti használata szerint a fürdőszobában alkalmazni, hanem inkább a teraszon. Az ovis társai körében is nagy őrület a “slime” készítése, aminek én inkább a profibb változatát választottam, a Gelli és Slime Baff termékek segítségével.

Bátran kijelenthetem, hogy a Gelli Baff fürdőzselékkel a pancsolás egy új szintre lép. Ennek a terméknek a segítségével a víz puha zselés állagú lesz, a fürdő igazi nyálkatengerré válik. A használatuk nagyon egyszerű, csak el kell készíteni a fürdővizet a megfelelő mennyiségben, majd a fürdőpor tartalmát összekeverni  és már kezdődhet is a játék. A fürdőzés végén nem kell aggódni a lefolyó eldugulásától sem, hiszen ez könnyedén kivitelezhető, a csomagolásban található oldószer segítségével.

Ha nem szilárdabb, hanem nyálkás masszává szeretnétek változtatni a fürdővizet, akkor válasszátok a Slime Baff fürdőzselét. Ez tulajdonképpen olyan, mintha egy nagy adag nyálkában úszkálnának a gyerekek. Ez is hasonlóképpen működik, mint a zselé: meghatározott mennyiségű vízet kell engedni a kádba, majd összekeverni a porral és már kezdődhet is a merülés. A feloldó por segítségével ezt is könnyedén leengedhetjük, de tapasztalatból mondom, hogy azért szükséges utána az extra suvickolás. Többféle színben is kapható, próbáljátok ki őket Ti is!:)

A fenti termékek 3 éves kor alatt nem ajánlottak, de annak ellenére, hogy a Lili már 6 éves én még most sem hagyom egyedül Őt játék közben. A termékcsaládok bőr- és környezetbarátok, káros vegyianyagokat nem tartalmaznak.

Mi a Játéksziget üzletében vásároltuk a termékeket, rendeljétek meg őket online!:)