Stílustanácsadás

Egyéni stílustanácsadás, avagy a tökéletes önismeret filozófiája!

Szerencsére egyre több megkeresésem van egyéni stílustanácsadásra, ahol rengeteg szuper Hölggyel/Nővel ismerkedhetek meg, akik mind azért kérik a segítségemet, mert egyedül nem boldogulnak a gardróbjuk és a ruhatáruk tökéletes összeállításával.

goikenora_bemutatkozas

Ma már igen elterjedt ez a szolgáltatás ám azt gondolom, hogy sokan még mindig nem tudják, hogy valójában ez miért is jó és hasznos, illetve miért is nem tudják jól érezni magukat a bőrükben a saját testalkatuknak, életvitelüknek és stílusuknak megfelelően. Gondoltam megosztom Veletek a szolgáltatás lényegét, a legfontosabb tudnivalókat…

goikenora_bemutatkozas2

Az Egyedi stílustanácsadás, más néven Personal Styling/Shopping az egyik legelterjedtebb fogalom a témában. Egy előre egyeztetett időpontban találkozom a vendégemmel, akivel egy kellemes kávé mellett átbeszélünk minden olyan információt – méret, szín, fazon, árkategória – ami fontos a meglévő és az új stílusa kialakításához. Utána gyorsan bele is vágunk a shopping túrába, amikor is segítek kiválasztani a Hozzá legjobban illő darabokat. A bevásárló körúton megmutatom, hogy hogyan igazodjon el a ruhák rengetegében, emellett megbeszéljük, hogy mire is van szüksége igazán. Az önfeledt shoppingolás közben először feltérképezzük a boltokat, így már egyből egy teljes képem lesz arról, hogy mik azok, amik prioritást élveznek a vásárlása során, utána pedig a próbafülkében öltözködési trükkök, kiegészítők segítségével mutatom meg, hogy hogyan tudja a saját személyiségének megfelelően variálni az öltözködését.

goikenora_bemutatkozas3

A Personal Shopping továbbgondolt szolgáltatása a gardrób frissítés, ami azért alakult ki, mert sokan nem is tudják, hogy mennyi kincs rejtőzik a szekrényükben, amiket az évek alatt összegyűjtöttek. A testalkatunknak és a stílusunknak megfelelően a gardrób szekrényünk is változik, ami évente legalább egyszer frissítésre szorul, ám nem úgy, hogy átpakoljuk a már 2-3 éve fel nem vett darabjainkat, hanem úgy, hogy szelektálunk. Ez a szolgáltatás is egy beszélgetéssel kezdődik, ahol átbeszéljük, hogy az illető személyiségdének, ízlésének és az életmódjának megfelelően melyek azok a darabok, amikre a továbbiakban is szüksége van. Azt szokták mondani a vendégeim, hogy utána olyan, mintha egy új ember személyében tündökölne, hiszen sokszor a Hölgyek lelki alapon is ragaszkodnak 1-2 megszokott darabhoz….:) A gardrób frissítés közben átnézzük, hogy mire van még szüksége az illeőnek, összeírjuk és utána együtt beszerezzük a must have darabokat.

Remélem egy picit letisztult bennetek, ennek az elsőre nagyon fancy szolgáltatásnak a szükségszerűsége, amit akár ajándékba is adhattok/kaphattok, csak ehhez jól elő kell készteni a terepet a célzott személynek.

Ha Te is szívesen kipróbálnád valamelyik szolgáltatásomat, meglepnéd vele barátnődet vagy valamelyik családtagodat vagy egyszerűen csak további információra van szükséged akkor keress meg nyugodtan!

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.