Szépségápolás

Ápolt, feszes és ragyogó bőr…Megajándékozzalak a Dove legújabb termékcsaládjával? VÁLASSZ ÉS NYERJ!

Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat, amelyben a szakértő bőrápolás keveredik a spa-élmény kényeztető világával. Az ünnepek közeledtével szeretném ezekre az ajándékcsomagokra is felhívni a figyelmeteket….:)

2015_10-nora-dove_1200x8004_jav4

Természetesen a stílusos külső és az elragadó illat mellett az innovációkra is nagy hangsúlyt fektetnek a cég kutatói, ezért a termékeket olyan minőségi hatóanyaggal is gazdagították, mint a Cell-MoisturisersTM. Ez az arcápolásból átvett összetevő kulcsfontosságú a termékekben, ugyanis biztosítja, hogy a bőrünk bársonyosan puha és rugalmas legyen. Mindemellett stimulálja is a bőrsejteket – amitől a bőr saját nedvességmegtartó képessége javul –, erősíti a bőr külső rétegét és ellenállóbbá teszi a környezeti hatásokkal szemben.

Ezek tudatában nézzük meg, hogy milyen termékcsaládok tartoznak a DermaSpa karácsonyi kollekciójába:

2015_10-nora-dove_1200x8004_jav22

A hűvösebb időben intenzívebben kell ápolni a bőrünket, pláne akkor ha az hajlamos a kiszáradásra. A DermaSpa Goodness termékcsaládja speciális összetevői révén – Cell-Moisturisers és omega olaj – gondoskodik arról, hogy a bőrt megvédje a kiszáradástól, mialatt ragyogást biztosít a számunkra. A termék illatát sem szabad szó nélkül hagynom, krémes vanília, kókusz, pézsma, citrus egy kis gyömbéres almával kiegészítve….mennyei. 🙂 A Goodness karácsonyi ajándékcsomagban egy kézkrémét és egy testápolót találhattok, míg a teljes kollekcióban megtalálható még egy tégelyes testápoló és egy testápoló olaj is.

2015_10-nora-dove_1200x8004_jav23

A nők folyamatosan dolgoznak a feszes és rugalmas bőr elérésén. Az Uplifted termékcsalád krémei hatékonyan hidratálják a bőrünket, miközben a szatén gél segít, hogy feszesebbnek érezzük azt. Illatviláguk igen egzotikus – a vízililiom, uborka, ibolyaszirom, szantálfa, pacsuli és édes pézsma egyesül benne, ami akaratlanul is elvarázsolja az érzékszerveinket. A termékcsalád egy görgős testápolót is tartalmaz, melynek a segítségével a bőröd mélyebb rétegeibe is belemasszírozhatod a feszesítő gélt. Az Uplifted ajándékcsomag tartalma egy sima és egy görgős testápoló, de a kollekció tartalmaz még egy testápoló olajat is.

2015_10-nora-dove_1200x8004_jav24

Ha Te is szeretnéd, hogy megajándékozzalak a Dove DermaSpa valamelyik termékcsaládjával, akkor csak ki kell választanod, hogy melyik ajándékcsomagot szeretnéd és megírni nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban.