Gyerek

A legkisebb királylányok kívánsága is teljesülhet a MiniLady-vel! NYERJ álomszép tütü szoknyát!

A kislányom egyre jobban kezd nőiesedni és teljesen meg van őrülve a pörgős szoknyákért, illetve a kopogós cipőkért. Szeretném meglepni egy különleges darabbal, amihez rengeteg keresgélés után a MiniLady oldalán meg is találtam a tökéleteset! Még én is tátott szájjal nézem ezeket a darabokat, mert szívem szerint még én is hordanék ilyet 1-2 rendezvényre, de ez most nem is ide tartozik…:)

ilovemom_minilady_nyito.jpg

A schiffon anyagból készült szoknya dereka gumírozott, nyúlik, széles, így sokáig lehet a kislányunk kedvenc ruhadarabja. A szatén szalagból készült masni dekoráció, könnyen újraköthető és akár színek szerint eltérően variálható,. Ha csak azt cseréljük már akkor is olyan mintha egy új darabunk lenne. Ezek a modellek fél eves kortól egészen 10 éves korig rendelhetőek, azt gondolom, hogy ezidő alatt kislányok álmait valósíthatjuk meg a kiskirálylányból a hercegnővé válásig.

ilovemom_minilady_szoknya.jpg

A szoknyák mellett egyberuhákat is találtok az oldalon, ebben a kategóriában csipke overál, flitteres alkalmi ruha, tütüs- és tulipános ruha is megvásárolható. Ezek a nyári szezonban egy esküvőre is tökéletesek, de egy gyerekzsúron is megállják a helyüket, főleg ha a főszereplő viseli őket.
ilovemom_minilady_ruha.jpg

A különböző színű modellekhez harisnyákat és “kopogós” cipőket is találtok, így nem kell sokat keresgélni, hogy meglegyen a tökéletes összhang. Nekem már megvannak a kedvenceim, amik megrendelem és meg is érkeztek. A kislányom, Lilien ebben a gyönyörű szetbben ünnepelte a 3. születésnapját…♥

lilicsi_szoknya_mix_logo.jpg

Ha Te is szeretnél egy ilyen különleges darabot NYERNI, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD a MiniLady facebook oldalát!
  2. Válaszd ki MiniLady oldaláról, hogy melyiket szeretnéd megnyerni és írd meg nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban.
  3. Izgulj, hogy Te legyél a szerencsés!:)

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!