Gyerek, Lifestyle

A Micro Rollerek legújabb innovációja!

Már tudhatjátok, hogy szeretem a sportos, kreatív és praktikus dolgokat, ezért egy egy jól megtervezett kiegészítő mellett nem tudok egy átfogó cikk megírása nélkül elmenni. Most a tökéletes rollert szeretném Nektek bemutatni, amit a kislányunk Lili 2 éves korában kapott a Mikulástól és azóta is töretlen sikerrel hódít nálunk. Ha esik, ha fúj, ha izzasztó hőség van, nálunk mindig alap kiegészítő a Micro Roller, ami a legvagányabb jármű, amit gyerekeknek ajánlhatok! Soha nem volt vele semmi gondunk, csak úgy néz ki, hogy szükségünk van egy nagyobbra, mert ezt már kinőttük és nem is kérdés, hogy milyen lesz a következő….:)

micro-roller-mix-logoHogy miért olyan különleges ez a roller a többi versenytársához képest?

Nem is tudom, hogy hol kezdjem el a szuper tulajdonságainak a felsorolását, mindenesetre a gyerekek életkorának megfelelő darab kiválasztása egy igen fontos szempont, tehát nézzük így csoportosítva őket:

Szóval az 1-5 éves korosztály számára tervezett darabok a 3 in1 Mini Micro Deluxe nevet kapták, melyek többfunkciósan kihasználhatóak. Amikor már a pici megtanult járni, akkor az O kormányra felszerelt ülőkével együtt használhatja a rollerét, így két lábával előre tipegve haladva közlekedhet, majd idővel az ülőkét egyre feljebb lehet emelni. Az emelt magasság már a kismotorozáshoz hasonlít, ilyenkor már teljes biztonságban tud rodeózni a rollerrel, közben a súlypontjának az áthelyezésével megtanulja, hogy hogyan lehet irányítani a járművet, ami által rendkívüli mértékben fejlődik a mozgáskészsége. Ha a kicsi készen áll, akkor jöhet a nyeregrész leszerelése, majd a későbbiekben a T-kormány felhelyezése is, melynek állítható magassága lehetővé teszi, hogy a gyerekek a testmagasságuknak megfelelően használják a kedvenc kis közlekedő eszközüket.

2016-10_nora_micro-roller_1200x700_jav2

Ez a videó tökéletesen szemlélteti a 3 in1 Mini Micro Deluxe 3 fázisát:

Nekünk kimaradt a legkisebb korosztálynak tervezett roller (sajnos akkor még nem ismertem a márkát), ezért mi a Mini Micro-val kezdtük, ami 2-5 éves korosztály számára ajánlott. A Deluxe modell egészen 35kg-os súlyhatárig terhelhető és kormánymagasságának állítási lehetősége biztosítja, hogy mindig a kívánt állásban lehessen használni. Sokan azt hiszik, hogy a 3 kereke miatt inkább kicsiknek való, na őket meg kell, hogy cáfoljam, ugyanis ez a roller egy nagyon összetett és stabil kis szerkezet a lehető legvagányabb megjelenéssel. Rendkívüli mértékben fejleszti a koordinációt, a koncentrációt, a motorikus készséget, tulajdonképpen a szörf, snowboard és a gördeszkázás mozgáselemeit ötvözi. Emellett komoly sportétéke is van a használatának, kalóriaégetése megegyezik a kerékpározás és futás közötti aktivitással, szóval észrevétlenül átmozgat. A test súlypontjának áthelyezésével és a kormány oldalirányú billentésével könnyedén irányítható a roller, ami akár hepehupás úton is megállja a helyét, úgy hogy közben nem kell félnünk, hogy tönkremegy, ugyanis ipari csapágyainak, minőségi kerekeinek és strapabíró vázának köszönhetően nagyon masszív. Elsőre nem tűnik lényegesnek (pedig nagyon is az!), de azt is meg kell említenem, hogy a 3 keréknek köszönhetően nem kell támasztgatni a rollert, hanem magától megáll!:)

2016-10_nora_micro-roller_1200x700_jav24A Lilcsi már kiskorától elképesztő tempót diktált a rollerrel és mikor én már fogtam a fejem, hogy hogy tud majd megállni és kikerülni dolgokat, akkor Ő valami hihetetlen rutinnal oldotta meg az akadályok elhárítását. Erről a termékről is meg tudtok nézni egy kisvideót:

Az idei Mikulás egy Maxi Micro Deluxe rollerrel fogja meglepni a Lilit, ami 5-12 éves gyermekeknek lett kifejlesztve. Még ennek a modellnek és a felnőtt daraboknak is 3 kereke van, ami ahogy korábban is írtam a nagyobb stabilitást, jobb manőverezést és a biztonságos rollerezés élményét biztosítja. Ha jobban belegondolunk, akkor ez egy olyan szórakoztató sporteszköz, melynek a használatával aktívan mozgunk, testtudatot építünk, élményeket szerzünk és fejlesztjük a koordinációs készségünket. Minden termék mellé 2 éves svájci garancia jár és más márkákkal ellentétben az a-wearsport üzletében biztosítva van az alkatrészellátás és a szervíz is, ha véletlenül valami történne a kedvencünkkel. A Maxi Micro Deluxe modellnek megjelent egy lehajtható változata is, ami 2 színben elérhető és a kisebb helykihasználást eredményezi.

2016-10_nora_micro-roller_1200x700_jav22

A gyerek rollerek mellett a figyelmetekbe ajánlanám a felnőtt Micro Kickboard modelleket is,  én már nagyon szemezgetek eggyel, ami tutti, hogy nem a hagyományos kétkerekű lesz, hanem a gyerekekéhez hasonlóan, a vagányabb 3 kerekű modell…:)

2016-10_nora_micro-roller_1200x700_jav23

Szerintem ez egy szuper ajándék bármelyik kisgyermek (vagy akár felnőtt!) számára, a Mikulás vagy a Karácsony tökéletes alkalom egy ilyen termék beszerzésére! A Black Friday kapcsán az a-Wear Sport oldalán és üzletében bizonyos típusú rollerek vásárlásakor bizonyos kiegészítő lesz ajándékba ajándékba (amit egyébként meg kellene venni, például kulacstartó, szilikon lámpa, csengő, hátizsák, kosár, táska a táskában…stb.), így érdemes időben kiszemelni a kedvenceteket és aznap 2016.11.25-én lecsapni rá!

2016-10_nora_micro-roller_1200x700_jav25