Szépségápolás

A Rexona szuper ajándékcsomagjainak szerencsés nyertesei…:)

Kedves Regisztrálók, Kommentelők!

Kiválasztottam Rexona által felajánlott szuper ajándékcsomagok szerencsés nyerteseit:

Babinszki Lászlóné (blog)

“Én a Stress Controlt próbálnám ki, főleg a munkahelyemen lenne rá szükségem. Rexona stiftet használok már évek óta, de már régen szeretném kipróbálni az új terméket. Remélem, most sikerülni fog! :)”

Török-Gábeli Katalin (fb)

“Az Active Shields változatot próbálnám ki szívesen, mert a sima Rexonából is az a változat jött be legjobban. Azt hiszem a napokban-hetekben jellemző 40 fok körüli hőmérséklet az, amikor legjobban szükségem van egy ilyen termékre.”

Kovács Ágnes (blog)

“Szia! Gyakorlatilag 24 órából 24 órában szükségem van izzadásgátlóra, mert sajnos rendkívül izzadós vagyok. Hiába a naponta többszöri áttörlés nedves törlőkendővel és újra dezodorálás, felső csere, a foltok ott éktelenkednek a hónomaljánál folyamatosan. Rendkívül kellemetlen! És amikor stresszesebb vagyok, például munkahelyi értekezlet, akkor az izzadás fokozódik. Szóval én a legerősebbet próbálnám ki, hátha végre megtalálnám azt a dezodort amelyik társam lenne. A leírás alapján Rexona Maximum Protection Confidenc vagy a Stress control lehetne nekem a jó. Sok sikert a Rexonának!”

 

2016-06_nora_rexona_1200x7003 2016-06_nora_rexona_1200x7002 2016-06_nora_rexona_1200x700


GRATULÁLOK! Kérem a nyertesekett, hogy küldjék el az elérhetőségüket az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy megbeszéljük a további részleteket! Köszönöm:)