Gyerek, Lifestyle

A tökéletes kert kiegészítői! NYERJ fedett kerti homokozót!

A nyári szezonban a kertek, kerthelyiségek kiemelt fókuszt kapnak, ezért sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni a karbantartásukra. Igazából egy neverending story, ami mindig új kihívásokkal és szépségekkel bővülhet, minden csak azon múlik, hogy mit szeretnénk. Én először egy térelválasztó elemet kerestem, amikor rábukkantam a Wood 4 Fun oldalára, de annyi minden közül tudtam szemezgetni, hogy végül nem győztem őket bombázni a megrendeléseinkkel.

2016-06_nora_wood_1200x1200

Kezdeném a sort a térelválasztó elemekkel, amik közül rengeteg fazon és stílus kapható. Itt hiába vagyunk tisztában azzal, amit szeretnénk, annyi lehetőség van, hogy közben simán beleszerethetünk egy másikba! Én egy nagyon masszív szerkezetet szerettem volna a teraszunkra, amit strapabíró, de mutatós és funkcionálisan is szuper módon szerettem volna kivitelezni. Mi Skandináv rúdfát választottuk, amit asztalos segítségével szereltünk össze, de az apácarácsok és kerítés elemek is szuperek….:)

wood4 fun mix

Így néz ki a térelválasztónk és a hintánk, amiket én már le is festettem gesztenye színű lazúrral, így szuperül mutat a nyílászáróinkkal.

2016-06_nora_wood_1200x12002

A nézelődés közben teljesen beleszerettem a Tropical Decking trópusifa teraszburkolataiba, melyek alapjaiban változtatják meg a külső környezetünk sítlusát. Használhatóak teraszra, medence köré vagy kerti szigetként is. Exkluzív megjelenésű, melegséget áraszt és tökéletes teret ad a pihenésre, kikapcsolódásra. Itt fontos megemlítenem, hogy sajnos rengeteg olcsó, rossz minőségű fafajokat is kínálnak, aminek az időtállósága és a kedvező ára megtévesztő lehet. Ezek a termékek a világ legjobb minőségű erdőállamányaiból származnak, így nem is csoda, hogy 25 éves élettertamot garantálnak Neki. Ugye milyen gyönyörűek?

2016-06_nora_wood_1200x1200_jav13

A kislányom szülinapjára is a cégtől rendeltünk a kerti hintát, amiről azóta sem lehet leszedni a gyerekeket. A kicsik portfóliójából válogathatunk zárható homokozó láda, különféle játszóházak, hinták és játékelem kiegészítők közül. Jó lenne újra gyereknek lenni, mert elképesztően menő játszórészeket lehet összeállítani.

2016-06_nora_wood_1200x12004

Sajnos kevés egy cikk bemutatni minden terméket, ezért ezt csak ízelítőül készítettem Nektek, a www.wood4fun.hu és a www.woodvision.hu oldalakon találtok még piknik asztalokat, kerti székeket, faházakat, pavilonokat és különböző fa alapanyagokat és kiegészítőket is, érdemes szemezgetni belőlük! Azt is fontos kiemelnem, hogy a cég számtalan referenciával és évtizedes profi szakmai tapasztalattal rendelkezik. Már az első telefonálásnál készséges szaktanácsadást kaptam, emellett az is gáláns volt, hogy a felmérést ingyenesen végezték.

2016-06_nora_wood_1200x1200_jav2

Ha Te szeretnéd megnyerni ezt a szuper homokozó ládát, akkor a következőket kell tenned:

  1. Látogass el a Wood4fun vagy a www.woodvision.hu weboldalára és válaszd ki, hogy melyik termék nyerte el a tetszésedet!
  2. Írd meg nkem blog vagy facebook kommentben, hogy mit szemeltél ki magadnak!