Szépségápolás

ADAPTASUN – Esthederm fényvédelem a ráncok ellen!

Az Insitut Esthederm 4 különböző bőrtípusra és 4 fényerősségi szintre fejlesztette ki fényvédőit. Melyek ezek? Az ellenálló bőr könnyen barnul, általában sárgás árnyalatú és ritkán ég le. Az érzékeny, de ellenálló bőr hamarabb ég, mint barnul. A sápadt vagy tejfehér bőr könnyen vörössé válik, akár a kisgyerekek bőre. Az érzékeny bőr rendellenesen reagál a napfénynek való kitettségre, kivörösödik és égető, kellemetlen érzetet kelt. A naphiányos bőr gyógyszeres vagy hormonális kezelés következtében gyengült le vagy várandós, esetleg hegekkel, sötét foltokkal rendelkező nőkre jellemző. Az Institut Esthederm fényvédői között mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet, nekem ők az idei kedvenceim:

ADAPTASUN naptej testre (erős napsugárzásnak kitett bőrre)

Magas fényvédelmet biztosít, amely elősegíti a bőr intenzív és tartós barnulását, emellett megakadályozza a napsugárzás hatására kialakuló bőröregedést. Könnyen lebarnuló, ritkán leégő, erős napsugárzásnak kitett bőrre ajánlom. Hatóanyagai amellett, hogy stimulálják a barnulási folyamatokat, meggátolják a pigmentfoltok megjelenését is. A szabadalmazott GLOBAL CELLULAR PROTECTION tevhnológiának köszönhetően sejtszintű védelmet biztosít. Krémes, tejes textúrája könnyen felvihető és kíváló komfortérzetet biztosít, a bőrt puhává és selymessé varázsolja. 20 perccel napozás előtt érdemes felvinni és úszás, törölközés után érdemes megismételni a felvitelét.

BRONZ REPAIR feszesítő hatású, ráctalanító fényvédő arcra

Ez egy arcra való fényvédő, mely nagyon magas fényvédelmet biztosít. Ránctalanít, feszesít és optimalizála a természetes barnulást. Napozás közben megőrzi a bőr természetes állapotát és fiatalságát, miközben korrigálja a ráncokat. Használatával a bőr hidratált, feszes lesz, a ráncok láthatóan kisimulnak. Ezt a terméket is napozás előtt 20 perccel érdemes felvinni és rendszeresen ismételni!

ADAPTASUN HIDRATÁLÓ FÉNYVÉDŐ arcra, testre és hajra

Ez a csúcsszuper spray optimalizálja a természetes barnulást és megakadályozza a napsugárzás okozta bőröregedést. Használat előtt fel kell rázni, majd bepermetezni a bőrt és megismételni úszás vagy törölközés után. A fényvédő bőrre felvitt mennyiségének csökkentése csökkenti a védelem szintjét is, erre érdemes odafigyelni, mint minden termék esetében.

___