Lifestyle

Aki fiatal akar maradni, annak korán kell kezdenie!

Életöröm, stílus, egyéniség és öntudat. Ezek a kritériumok szerepeltek a Vöslauer új kampányarcának kiválasztásánál. Olyan személyiségeket kerestek, akik természetesek, autentikusak, és így esett a választás Sienna Miller személyére.

voes_sienna_geschl_imagehu.jpg

Sienna modellkarrierje után, 2001-ben debütált a mozivásznon,. Dolgozott Jude Law-val volt, Daniel Craiggel és Heath Ledgerrel is. Jól átgondoltan választja ki a szerepeit, elmondása szerint a drámai életrajzi filmeket kedveli igazán. Jelenleg Bradley Cooperrel látható a mozikban az „Amerikai mesterlövész” című filmben. 2015/16-ban Sienna Miller összesen 8 filmmel jelentkezik.

1l_mentes_hu_2013.png

A Vöslauer ásványvíz Bad Vöslauban ered, több mint 660 méter mélyről az alsó-ausztriai termálvíz régióból, mely Európában az egyik legmélyebb forrás. 15.000 év alatt mindenféle környezetkárosító hatástól védve értékes nyomelemekkel gazdagodott a forrásvíz, melynek különböző változatai közt mindenki megtalálja a kedvencét! Én a pufi palackot is nagyon bírom, adja magát, hogy fogyasszunk előle…:)