Lifestyle

Álom fekhelyek, dizájnos kivitelezésben a teraszodon és a kertedben is a Designmánia – tól!

Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak, különböző dekorációs elemek, irodai eszközök, világító termékek, hálószobai- és kerti kiegészítők is megrendelhetőek. Engem a FatbBoy termékei ejtettek ámulatba és már meg is rendeltem a kedvenc nyugágyamat, amit most be is mutatot Nektek:

ilovemom_designmania.jpg

Ezt a FatBoy Headdemock elnevezésű kültéri nyugágyat egy nagyon kedves barátunknál próbáltuk ki először és egyből beleszerettem. Nem csak azért tetszik, mert akár 2 felnőtt és a gyerekek is kényelmesen relaxálhatnak benne – 127cm a teljes fekvőfelülete, 150 kg a teherbírása – hanem azért is, mert vidám, színes és összecsukható, így könnyedén tárolható és helytakarékos. A fekvő felületének az anyaga kültéri használatra terveztetett, vízlepergető, UV álló. Az esőben is kint hagyható, mert az anyag felületen levő kis gyűrűn keresztül a benne maradt esővíz könnyedén elfolyik.

ilovemom_designmania2.jpgA FatBoy termékcsalád másik tagja a The Original Outdoor kültéri babzsák, ami egy elképesztően jó találmány. Huzat anyaga egy prémium minőségű, a minőségi kertibútor gyártók által is használt vízlepergető Sunbrella textil, mely UV álló is. A huzaton belül található egy másik huzat, melyben a töltet, a 360 liter nikecell golyócska található, így a külső huzat levehető és tisztítható, vagy éppen más színűre cserélhető. Ez a modell 11 vidám és divatos színben kapható. ilovemom_designmania3.jpg

Még mindig tovább fokozható ezeknek a kerti bútoroknak a bemutatása a FatBoy Buggle up modelljeivel. Ez a két pántjánál rögzíthető babzsák fotelként és lefektetve óriás ágyként is használható. Ennek a terméknek is vízlepergető és UV biztos poliészter az anyaga, színei pedig merész és szolid színekben is elérhetőek, akár egy egész kerti bútor családot is összeállíthatunk a termékekből.

ilovemom_designmania4.jpg

A FatBoy termékeinek felfújható modelljei is vannak, engem a Ch-air fogott meg. Ez egy 3 színben kapható fotel, melynek a párna színei kedvünkre variálhatóak, így nagyon egyedivé tehetőek. A termékhez egy zsákot is biztosít a cég, melyet ha megtöltünk homokkal, akkor biztosan nem fújja el a szél a kedvenc pihenő helyünket.

ilovemom_designmania5.jpgA babzsákokon és foteleken kívül még egy nagyon ötletes Lounge szőnyeg is tagja a kollekciónak, mely bármilyen felületre könnyedén leteríthető. Puha, szivacs töltete kényelmessé, meleggé teszi, így akár a vízes homokra is ráhelyezhető. Teteje poliészter, az alja pedig PVC, így egyszerűen csak le kell söpörni a csomagban található seprűvel amikor összehajtjuk. A terméket 4 cölöppel is lehet rögzíteni a még biztonságosabb használatért. ilovemom_designmania6.jpg

Igazából még rengeteg mindent tudnék írni a termékekről és a használatukról, de azt gondolom, hogy ezt mindekinek saját maga kell megtapasztalnia és kipróbálnia. Egy ilyen szuper kerti kiegészítő egy igazán értékes hosszú távú befektetés az egész család számára.

ilovemom_designmania_nyerj.jpg

VÁLASZD KI a NYERD MEG a Designmánia weboldaláról 10.000 Ft értékig a kedvenc termékedet és írd meg nekem blog vagy fb kommentben! A játékban csak azok vesznek részt, akik LÁJKOLJÁK a Designmánia facebook oldalát is…:)