Gyerek, Lifestyle

Bolondítsd meg a partykat kézműves pinatával!

Varázsold különlegessé a partykat vagy lepd meg az ünnepeltet egy egyedi pinatával

A lányaim szülinapi bulijára minden évben valamilyen tematikával készülök, amiben a Testvérem és én vagyunk a fő dizájnerek. Idén is egyedi koncepcióval készültünk, amihez az inspirációt a Coachella fesztivál őrületes hangulata és egyedi kreációi ihlették, mert Lilinek nagyon tetszett a világon egyedülálló fesztivál magával ragadó világa. A mi kis KIDS-COACHELLA mini fesztiválunk természetesn egy picit visszafogottabb lesz, de az biztos, hogy a lányoknak maradandó élményben lesz részük.

A portfólióban megtalálhatóak különféle formájú pinaták – unikornisos, fánkos, minyonos, babavárós, eljegyzési – illetve töltött luficsomagok

A dizájnba mindenféleképpen szerettünk volna becsempészni egy pinatát, ami szintén Lili kérése volt és a keresgélés során bukkantam rá a www.kezmuvespinyata.hu oldalára, ahol sok szép ötletes dolgot találtam, amiket feltétlenül be szerettem volna mutatni Nektek. A kreációk megálmodója Száva, aki 8 hónappal a kisfia születése után egy tanárnővel beszélgetve álmodta meg, hogy szülinapokra és esküvőkre fog egyedi termékeket készíteni. A portfóliójában megtalálhatóak különféle formájú pinaták – unikornisos, fánkos, minyonos, babaváró, eljegyzési – illetve töltött luficsomagok. A pinatát bármivel megtölthetitek, a miénk cukorkákkal, hajgumikkal, tollakkal, 3D-s matricákkal, csillám szalagokkal, tetkókkal volt megtömve, óriási sikere volt.

A megrendelés menete egyébként rendkívül egyszerű

A megrendelés menete rendkívül egyszerű, csupán be kell tenni a webshopban a kosárba a “Rendelj egyedi Pinyátát” -t, majd feltölteni pár képet az egyedi elképzelésről és a megjegyzésben leírni, hogy konkrétan mi az, amit szeretnénk. Én a biztonság kedvért telefonon is egyeztettem Szávával, gyorsan megbeszéltük a részletek és az időpontot és már meg is nyugodtam, hogy ez a része a dekorációnak tökéletes kezekben van.

Ugye, hogy milyen csodacuki ez az unikornis?!

Lilinek a buliját egy váratlan baleset miatt el kellett halasztani, amiről képeket is szerettem volna Veletek megosztani, úgyhogy ez egy picit később lesz, de addig is szerettem volna Veltek megosztani Száva csodás alkotását. Ha Ti is szeretnétek meglepni az ünnepeltet egy egyedi megleptéssel vagy akár a saját szervezésű bulitokra készültök, akkor is ajánlom ezeket a termékeket. A kiválasztott és személyre szabott pinata 3-6 munkanapon belül elkészül, majd másnapra meg is érkezik meg futárral. Örülök, hogy ismét bemutathattam Nektek egy magyar vállalkozó Anyukát, támogassuk egymást vagy mondhatnám azt is, hogy “vegyünk hazait!”. 🙂

___