Divat

Csillogásra és egyéniségre tervezve!

Számomra ennyi év után is furcsa, hogy már szeptemberben túlvagyok a legtöbb karácsonyi sajtótájékoztatón, de ezzel egyidőben rendkívül inspiráló is, hogy megosszam Veletek a legfényesebb kollekciók újdonságait. Az F&F tervezői elképesztő módon felvették a versenyt a különböző ruhamárkákkal és az ünnepi szezonra fantasztikus kollekcióval készülnek.

ff_christmas_nyito.jpg

A márka életében az idei karácsonyi party-k a ’70-es évek által inspirált csillogásról és egyediségről szólnak majd. A fémesen fénylő lurex ruhák, a különleges nyakkivágások és az áttetsző részletek adják az igazán kifinomult és ünnepi hangulatot. A szezon kulcsdarabjai a culotte overál, a széles szárú nadrág, a csodaszép csipke blúz és a testhez álló ruha, egyszerre kényeztetnek és formálnak. A színpaletta feketéből, fehérből és aranyból áll, az anyagok pedig a flitteren át, a műszőrmén keresztül a puha bőröig terjednek.

ff_christmas_noi.jpgA party szezon alatt is koncentrálhatunk a kényelemre, így a luxus és a mindennapi öltözködés közötti határvonal is elmosódik. A lényeg a részletekben rejlik, ahogy a lazább szabások találkoznak a klasszikus darabokkal, és amikor az elegáns öltönykabátot sötét, egyenes szárú farmerrel párosítjuk. A teveszínű pulóverek és a gyapjú öltönyök lesznek a szezon kulcsdarabjai, amik a ’70-es évek könnyed eleganciáját sugallják.

ff_chriszmas_ferfi.jpg

Ha Te is kíváncsian várod az új kollekciót, akkor látogass el a www.F-F.com oldalára, ahol folyamatosan követheted a beérkező újdonságokat! 🙂