Gyerek

Egy felejthetelen szülinapi meglepi!

Már többször is bebizonyosodott, hogy az életben nincsenek véletlenek, ezért az sem volt az, hogy pont a kislányom szülinapja előtt kaptam egy tippet, hogy hogyan tudám felejthetetlenné tenni Lilien szülinapi zsúrját. Gyorsan megnéztem a Kidsparty oldalát és annyira inspirálónak, színesnek és vidámnak találtam, hogy azonnal fel is vettem Velük a kapcsolatot.

kidsparty mix logo

Szinte nagyobb extázisban voltam mint a kislányom, ezért a meglepetés vendégeink érkezését nagyon vártam. A program egy arcfestéssel kezdődött, ahol gyönyörű pillangókat, tiarákat és csillámló díszeket varázsoltak a gyerekek arcára. Miután mindenki szivárvány színekben úszott megkezdődött a a különleges meglepi….Sajnos a nagy napon borzalmas esős idő volt, ezért úgy kellett alakítanunk a teret, hogy mindenki jól elférjen, miközben kiderült, hogy ehhez a műsorhoz nem kell nagy tér, mert elég koncentrált a tartalma és kis helyen is kivitelezhető. Először Elsa hercegnő üdvözölte a gyereket (nem hittek a szemüknek), aki egy pár perc múlva már el is kezdte az „izgalmas” történetét, hogy hogyan is került hozzánk. Szuper játékokon keresztül – szalagalagút, jeges tó lépkedés, hólabda dobálás, jégvár építés, hófelhő kreálás – a szülinapos kiemelésével jutottak el a hideg rétre, ahol hangos kiáltással várták Elsa legjobb barátját a népszerű Olaf-ot. Itt volt a második rész, ahol a gyerekek teljes extázisba estek, mert szinte a Jégkirálynő meséjébe érezték magukat és teljesen önfeledten adták át magukat a játéknak (hozzáteszem, hogy a felnőttek is jól szórakoztak azon, hogy egy embernagyságú hóember van a nappalinkban). A cég portfóliójából többféle kedvenc közül is lehet válogatni, megrendelhetünk bohócos, kalózos, tündéres, Mickey egeres, Batman-es vagy akár Angry Bird-ös party-t is. Érdemes a gyermekek életkorának és kedvencének megfelelően választani, így biztosan telitalálat lesz a meglepetés.

bubble show mix logo

Mikor már mindenki azt hitte, hogy vége van a meglepik sorának, akkor jött az igazi ráadás, egy szenzációs buborék show. Szinte cirkuszi hangulatban érezte magát mindenki, olyan fantasztikus kelléktárat vonultattak fel a Kidsparty emberei. Volt kicsi-, nagy-, ember nagyságú-, füstölő-, lángoló-, buborék a buborék repertoár, még privátban én sem láttam ehhez foghatót. A műsor végére kisütött a nap is, így a kertben is kipróbálhatták a gyerekek a buborékfújás rejtelmeit, ami nagyon lekötötte őket, így a felnőttek is tudtak nyugodtan beszélgetni. 🙂

Az önfeledt szórakozás mellé extra kéréseink is lehetnek, hívhatunk például fotóst vagy videóst, beextrázhatunk lufihajtógatással vagy arcfestéssel, sőt még pinata-t is rendelhetünk. Én tiszta szívből ajánlom a Kidsparty-t, remélem, hogy hozzánk hasonlóan Nektek is különleges élményben lesz részetek Velük.

Kövessétek őket a facebook oldalukon is, ahol láthatjátok, hogy milyen sok boldogságot varázsolnak a gyerekek arcaira.