Lifestyle

Fehér Mágia

Főleg a nyári időszakban, de télen is nagyon szeretem a fehér ruhákat, amik mindig nőiességet, kecsességet és tisztaságot sugároznak. Nemcsak én, hanem a Férjem és a Kislányom is nagyon rajongója ennek az árnyalatnak, aminek a tisztítása komoly kihívás a számomra. Sajnos bármennyire is próbálom óvni őket, a nap végére mindig rájuk kerül valamilyen folt, amit bizony el kell távolítani, különben már nem is olyan vonzó és mutatós az a bizonyos „fehér” ruhadarab.

2016-08_nora_vanish_1200x700

Korábban már rengeteg csodaszerrel próbálkoztam, de végül mindig a Vanish Oxi Action csodaszerénél kötöttem ki. Most egy megújult változatát szeretném bemutatni Nektek, ami akár 3 árnyalattal fehérebb színt varázsolhat a ruháidnak, vagy akár 30 másodperc alatt is képes a folteltávolításra. Íme….

Ha Te is szeretnéd kipróbálni és MEGNYERNI a szuper Vanish ajándékcsomagok egyikét, akkor csak meg kell írnod nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy Te melyik Vanish folteltávolítót próbáltad már?

2016-08_nora_vanish_1200x700_nyerj