Divat

Fejezd ki az egyéniséged a cipőddel!

Teljes munkaidős anyatigris, független kalandor, karrierépítő vagy kedvencéért rajongó gazdi? A nők rendkívül sokoldalúak, mindannyian egyediek. Egyéniségünket, személyiségjegyeinket pedig megjelenésünkkel, azon belül a cipőnkkel és a kiegészítőinkkel is markánsan ki tudjuk fejezni. A DEICHMANN sokszínű őszi-téli kollekciója segít ebben, hiszen modelljei között min- denki megtalálhatja a hozzá illő darabokat.

DEICHMANN
DEICHMANN

Sneakerlázban égünk ősszel is

A sneaker nemcsak a tavaszi-nyári szezon egyik kedvence, ősszel is trendi viselet. Sosem lehet vele mellényúlni: egya- ránt tökéletes az irodába vagy a családi ebédre, de a buliba is bátran felveheted. A szezon legmenőbb darabjai a platformos és chunky modellek. A robusztus sneakerek és az azokat díszítő csillogó vagy fémes hatású elemek kontrasztja minden tekintetet a lábra vonz, instant szerelem! Az extravagáns megjelenést kedvelőknek egy másik jó hírrel is szolgálhatunk: visszatért az állatminta! Az állatminta a sneakerek mellett jól mutat a kiegészítőkön – kézitáskákon és sapkákon – is, segítsé- gükkel pedig a legegyszerűbb outfitet is feldobhatjuk. A színeket tekintve az all white modellek továbbra is folytatják hódító útjukat, de ebben a szezonban is találhatunk vissza- fogott színekben, ízléses színkombinációkban pompázó darabokat. A mélyfekete szín még kifejezőbbé teszi a dizájnt, a monokróm vagy sötét elemekkel vegyített krémszínek a lényegre irányítják a tekintetet.

DEICHMANN
DEICHMANN

Vannak, amiket nem lehet megunni!

A klasszikus eleganciát képviselő balerinacipőket és loafereket egyszerűen nem lehet megunni. A DEICHMANN új őszi-téli kollekciójában a hagyományos fazonú modellek mellett találhatunk platformos vagy chunky talpú darabokat is. A csatok ebben a szezonban megkerülhetet- lennek tűnnek, de ami minden szempárt rád fog irányítani, azok a csillogó kövek a cipődön.

DEICHMANN
DEICHMANN

Éljenek a hetvenes évek!

A divat mindig ismétli önmagát, a korábbi trendek időről időre visszatérnek egy kis csavarral. Az idei őszi-téli sze- zonban ismét trendik lesznek a ’70-es évek stílusát idéző cipők. Jöhetnek a platformok és az extrém darabok! Az elegáns platformos bokacsizmák olyan lágy színekben hódítanak, mint a krém, a palackzöld vagy a lila. Az extra- vagáns stílust kedvelők a fémes hatású magassarkú cipellőkben lelhetnek új kedvencükre.

DEICHMANN
DEICHMANN

Csizmák és bakancsok minden stílusban

A DEICHMANN széles csizma- és bakancskínálattal készült az őszi-téli szezonra. Az üzletek polcain és az Online Shop- ban mindenki megtalálhatja a stílusához és egyéniségéhez illő modellt. Az új kollekcióban egyaránt helyet kaptak a klasszikus fazonú darabok és a mai trendeket követő modellek.

DEICHMANN
DEICHMANN

Stílusos társak

A DEICHMANN nem csak cipőfronton készült változatos kínálattal: a táskák tekintetében is számos stílus közül válo- gathatnak a divat szerelmesei. A klasszikus megjelenésű kézitáskák, válltáskák, hátizsákok, shopperek és övtáskák az őszi-téli szezonban is megállják a helyüket a munkahelyen vagy a hétköznapokon. Akik pedig valamilyen extrémebb darabot keresnek, a pufi shopperekben vagy a bársony kézitáskákban lelhetnek trendi társra. Az új kollekcióban az évszaknak megfelelő köntösbe bújt táskákat is találunk: plüss anyagú vagy szőrmés darabokkal dobhatjuk fel a szürke, hideg napokat.

DEICHMANN
DEICHMANN
DEICHMANN
DEICHMANN
DEICHMANN
DEICHMANN

Az újdonságok már elérhetőek a Deichmann üzleteiben és webshopjában!

___