Szépségápolás

Fókuszálj az egyénre szabott szépségedre! Kipróbáltam…:)

Szerencsére egyre több szépségápolási újdonsággal és kezeléssel találkozom, amik nem a mesterséges beavatkozásokra fókuszálnak, hanem a természetes szépséget helyezik előtérbe. Nemrég egy fantasztikus Gisele Delorme kezelést volt alkalmam kipróbálni a Körúti Orvosi Centrumban, mely a természetes hatóanyagaiban rendkívül gazdag formuláiról ismert, 35 éves múltra visszatekintő, ám folyamatosan megújuló és a legújabb technikákat alkalmazó módszer.

gisele_mix.jpg

A kezelés különlegessége, a személyre szabottságon túl, abban rejlik, hogy a márka termékei a legjobb minőségű nyersanyagok és hatóanyagok kombinációjából állnak össze. Az egyes alkotóelemek megfelelő aránya óriási szaktudást igényel, a tökéletes kombinációk pedig egyet jelentenek a termékek szinergikus hatékonyságának kulcsával. A Gisele Delorme arckezelés egyik fontos mozzanata a speciális manuális technika. A különleges mozdulatok előkészítik, serkentik és gyorsítják a bőr mechanizmusait a hatóanyagok felszívódásának fokozása érdekében, így segítségével gyorsabb, látványosabb és tartósabb eredményeket érnek el a kezelés során. Az élményt és a hatást fokozandó egyéb olyan kiegészítő mozdulatokkal is kényeztetik a vendégeket, mint például aktiváló masszázs, forró törölközők vagy „felszabadító fázis”.

gisele_en_mix.jpgA kezelés előtt kapott drenázs masszázzsal – más néven nyirokmasszázs – a nyirokcsatornákat nyitja meg a szakember, mindez pedig nemcsak a méreganyagoktól szabadít meg, hanem rendkívüli relaxáló hatással és azonnali látványos eredménnyel is bír. A szalonban az alábbi lehetőségek közül választhatunk: Arom’Activ kezelések (Essential kezelés, Anti-aging kezelés), különleges kezelések (Oxigenizáló tisztító kezelés, Revitalizáló szemkörnyék kezelés, valamint a bőr ragyogását visszaadó kezelés anti-aging kezelés. Igyekeztem nem elaludni a kezelés alatt, hogy minden egyes pillanatát tudjam élvezni, de annyira magával ragadt az élmény, hogy teljesen sikerült ellazulnom és egy másik dimenzióban élveztem a különleges pillanatot.

Azoknak, akik az egyéni elemzést követő kezelések után, a szalonon kívül is folytatnák a megkezdett szépülést, a kozmetikusuk egyedi szépségreceptet állít össze, amit meg is mutatnak, hogy hogyan alkalmazzák otthon a kifejezetten az ő bőrükre tervezett programot.