Lifestyle

Gondoltad volna, hogy a farmertől a selyemig egy hőfokon vasalhatod a ruháidat?Én nem, de a Philips gőzállomása meggyőzött, nézd meg, hogy miért..:)

Manapság egyre kevesebb időm marad a házimunkák elvégzésre, ezért a vasalatlan ruhák sokszor úgy felhalmozódnak, hogy esténként 3-4 órát is el szoktam tölteni a vasalással. Még az ELLE Magazinnál használtunk speciális gőzállomásokat, mert a milliós értékű ruhákat nem lett volna célszerű kiegétni és akkor azt gondoltam, hogy ez a termék nagyon elérhetetlen egy hétköznapi háziasszony számára. Egy barátnőmnél botlottam bele a Philips Perfect Care egyik modelljébe amibe egyből beleszerettem. Szerencsére nem kellett sokáig győzködnöm a Férjemet, hogy szerezzünk be egyet, mert pontosan tudta, hogy sokszor 4-5 órát is igénybe vesz ez a project, ami egy mai dolgozó nő számára rengeteg idő. Gondoltam, hogy sok „sorstársam” munkáját megkönnyíthetem ha írok erről a kis szuper szerkezetről.

ilovemom_philips_vasalo.jpg

Szeretem az egyedi és dizájnos kiegészítőket, ezért én a Perfect Care Silence virágmintás vasalóját választottam. Használata rendkívül egyszerű: meg kell tölteni vízzel a tartályát, bedugni, bekapcsolni és már kezdődhet is a gőzölés. A folyamatos, intenzív gőz áramoltatásával gyorsabb, kíméletesebb és hatékonyabb vasalást biztosít a ruháinknak, amivel rengeteg időt és energiát megspórolunk. Különleges vízkőmentesítő rendszere – Easy De-Calc – a gőzállomás élettartamának megnövelése érdekében lett kifejlesztve, nem kell külön desztilált vizet használnunk, a csapvíz is tökéletesen megfelelő. A vasaló talpa kíválóan karcálló, ezért remekül siklik és egyszerűen tisztítható. A másik kedvencem az állomáson található zár, mellyel blokkolni tudjuk a vasalót, így ha véletlenül nekimegy a kislányom a deszkán akkor sem tud kárt tenni magában.

ilovemom_philips_vasalo2.jpg

Az előző vasalóhoz hasonlóan ez a Perfect Care Pure modell is tökéletes vasalást biztosít a farmeranyagtól kezdve a selyemig, anélkül, hogy át kellene állítani a hőmérsékletet. A biztonsági automatikus kikapcsolás funkcióval a készülék az energiatakarékosság érdekében automatikusan kikapcsol ha 5 percig nem használjuk!

ilovemom_philips_vasalo3.jpg

A Perfect Care Via gőzállomás innovatív Optimális Hőmérséklet technológiájának köszönhetően a vasalható anyagok kiégetése garantáltan elkerülhető. Vasalás közben a vasalót nem kell visszahelyezni a bázisállomásra: kiegészítő eszköz nélkül is nyugodtan a ruhán vagy a pamut vasalódeszka-huzaton hagyhatjuk és egyáltalán nem tesz kárt sem a vasalható ruhában, sem a vasalódeszkában. Ezzel megkönnyíti a vasalásunkat és még a csuklónkat is kímélhetjük vele.

ilovemom_philips_vasalo4.jpg

Kicsit költségesebb beruházás, de hosszú távon mindenképpen megéri, nekem már lasan 18 éve volt egy alap Philips modellem, ami tökéletesen működik a mai napig, ám ez a termék szerelem volt első látásra, ezért itt volt az ideje, hogy új életet kezdjek, legalábbis a vasalás terén!:)