Gyerek

Gondoltad volna, hogy slime-ból is lehet ékszert készíteni?

A lányaimnál még mindig töretlenül hódít a slime őrület, amiért én személy szerint nem nagyon rajongok, de végre találtam egy kreatív terméket, ami elég inspiráló ahhoz, hogy alkossunk valami szépet ebből a nyúlós trutyiból. Ismerjétek meg a Glam Goo termékcsaládot és készítsetek velük divatos kiegészítőket. Az átfogó palettában találkozhattok luxus-, és tematikus (fantasy, confetti) szettekkel, melyekkel táskát, gyűrűt, medált, kulcstartót, karkötőt készíhetnek a gyerekek.

A különböző szettek tartalmazzák a műanyag formákat, slimeokat, szinezőket és illatanyagokat is, így csak annyi a dolgunk, hogy a slimehoz hozzákeverjük a csillámot, megtöltjük a kiegészítőket és végül megbolondítjuk őket egy kis illataromával. Szerintem ezeknek a stílusos ékszereknek bármelyik kis divatdiktátor örülne, melyeket kedvükre viselhetnek a saját kezük által dekorált módon. 5 éves kortól ajánlják ezeket az ötletes divattermékeket, de azt gondolom, hogy még a tizenéves korosztály is szívesen hordana ilyen trendi kiegészítőket.

Nektek, hogy tetszenek? Én a Játéksziget üzletében találkoztam velük először, amit ma már csak személyesen tudtok megvenni, hogyha a fa alá szeretnétek becsempészni….:)