Divat

Ha ékszer, akkor Schmuck ékszer – aranyban a legjobb! NYERJ brill köves, fehérarany gyűrűt!

Ha követitek az oldalamat, akkor tudhatjátok, hogy nagy ékszer rajongó vagyok, nemcsak azért mert az eredeti szakmám aranyműves, hanem azért is, mert azt gondolom, hogy egy jól megválasztott kiegészítővel tökéletes stílust adhatunk a megjelenésünknek! Rengeteg bizsu közül válogathatunk az üzletek polcain, mégis azt kell, hogy mondjam, hogy egy „igazi” arany vagy ezüst szépséggel egyikük sem tud vetekedni, nemcsak az értékállóssága miatt, hanem a minőségi elvárásokkal szemben sem.

2016-05_nora_schmuck_1200x700-nyito_jav2

A klasszikus vonalvezetésű modellek – szoliter gyűrű, button foglalat, colié nyaklánc, pecsétgyűrű…stb. – mellett, már egyre inkább helyet kapnak a modern formatervezésű ékszerek is, amik bármilyen korosztálynak és stílus kedvelőjének viselhetőek. Ha arany vagy ezüst ékszer vásárlásáról, törtarany eladásáról, javításról, ródiumozásról vagy gravírozásról van szó, akkor én csak a Schmuck Ékszerszalon szolgáltatásait veszem igénybe. Megbízhatóan, gyorsak és nagyon igényesen dolgoznak, az elragadó és széleskörű árukészletről nem is beszélve. Szeretném, hogyha Ti is bepillantást nyernétek a kínálatukba, ezért készítettem Nektek egy kis ízelítőt a portfóliójukból, szerintem van miben gyönyörködni…:)

2016-06_nora_schmuck_1200x1200_jav25

 

Először is kezdeném a karikagyűrűikkel, mert elképesztő, hogy náluk több, mint 400 féle modell közül válogathatunk, egészen az olasz dizájn daraboktól, a legexkluzívabb német gyűrűkig. A Gerstner és a Gettman német cég karikagyűrűi az egyik legismertebb modellek a piacon, melyeknek a minőségét a márka 150 évre visszatekintő tradíciója és tapasztalata biztosítja, egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörűek. A kedvencünk megvásárlása után azt is nagyon ötletesnek tartom, hogy ezeket akár egy külső vagy belső kézi vagy gépi véséssel is személyre tudjuk szabni. Ha esetleg nem teljesen passzentos a gyűrű, akkor sem kell aggódnunk, mert profi szakembereik méretre igazítják nekünk. Találd meg a nagy Őt, mert a gyűrűd már biztosan megvan!

2016-06_nora_schmuck_1200x1200_jav2A karikagyűrűk szorosan köthetőek az eljegyzési gyűrűkhöz, amik bizony rengeteg féle stílusban és formában kaphatóak az Ékszerszalonban. Szemezgethetünk a klasszikus szoliter darabok között, de bátran válogathatunk az egyedibb formatervezésű darabok közül is. Az itt választott ékszerrel biztosan nem fogunk NEM-et mondani vagy férfiként NEM-et kapni a nagy napon!:) Minden gyémánt berakásos ékszer hivatalosan bevizsgált drágakövekkel díszített, melyeknek a minőségét a cég garantálja. Az ékszer mellé egy Gyémánt Certifikat-ot is kapunk, mely minden információt tartalmaz az adott termék és drágakő tulajdonságairól – finomság, tisztaság, csiszolás, súly, szín, stb.

2016-06_nora_schmuck_1200x1200_jav26

Nemesfémből készült ékszereik 14ct és 18ct-os aranyból készülnek, igény és stílus szerint választhatóak és variálhatóak. Találunk a mindennapokra, de egyedi alkalmakra is. Válogathattok a Stampato nyakláncok, medálok, fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, bokaláncok, szettek közül, melyek megtalálhatóak cirkónia vagy gyémánt berakással, gyöngyökkel díszített, multicolor, zománc betétes, opál kövekkel díszített formában is.

2016-06_nora_schmuck_1200x1200_jav22

A Hölgy vásárlók mellett a férfiak is kedvükre válogathatnak a pecsétgyűrűk, karkötők, nyakláncok, medálok között. A klasszikus darabok mellett kaucsuk betétes, cirkónia vagy brill kövekkel díszített ékszerek is helyet kapnak a repertoárban. Ma már egyre elterjedtebb, hogy az erősebbik nem is szereti “díszíteni” magát, ezekkel az ékszerekkel biztosan nem fog mellé fogni.

2016-06_nora_schmuck_1200x1200_jav23

Nem tudom, hogy hallottatok-e a Graziella ékszer márkáról, őket is be kell mutatnom, mert gyönyörűek és különlegesek. Üreges gyártási technológiájuknak köszönhetően dekoratívak, de egyáltalán nem nehezek, könnyen viselhetőek, emellett ár/érték arányban is nagyon kedvezően vásárolhatóak meg. Hogy tetszenek?

2016-06_nora_schmuck_1200x1200_jav24

A fiatalabb korosztálynak is szuper kínálat van, keresztelőre, ballagásra vagy szülinapokra is lehet válogatni az ékszerek sokaságából. Egy cikk nem elég, hogy ennél többmindent bemutassak Nektek, ezért csak azt tudom javasolni Nektek, hogy látogassatok el a Schmuck Ékszerszalon 13 üzletének az egyikébe és személyesen is fedezzétek fel a kínálatot. Az üzletben exkluzív kötnyezetben, barátságos légkörben, szakképzett kollégák segítenek, hogy biztosan megtaláljátok a Hozzátok legjobban illő darabokat.

2016-05_nora_schmuck_1200x700-nyerj_jav2-2

A Schmuck Ékszerszalon szeretné megajándékozni a blogom egyik olvasóját ezzel a gyönyörű brill gyűrűvel, melyhez a követkzőket kell tenni:

1.LÁJKOLD a Schmuck Ékszerszalon facebook oldalát!

2.LÁJKOLD az ilovemom oldalát és OSZD MEG ezt a posztomat!

3.ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy milyen alkalmakra szoktál arany vagy ezüst ékszert vásárolni!