Szépségápolás

Hozd ki magadból a maximumot minden helyzetben! NYERD MEG a Rexona legújabb izzadásgátló termékeinek ajándékcsomagját!

Szerintem már mindenkivel előfordult az életében, hogy egy nagyon fontos szituációban, stresszesebb volt a kelleténél, aminek az lett a következménye, hogy jobban izzadt és ezáltan aggódni kellett a kellemetlen testszagok miatt. Ezekben a helyzetekben nagyon fontos, hogy magabiztosak legyünk, mert így tudjuk kihozni magunkból a maximumot. Egy pár hete tesztelem a Rexona legújabb Maximum Protection termékcsaládját és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon hatékonyak!

Azt gondolom, hogy az alábbi szituációk mind-mind olyan helyzetek, amikben könnyen előfordul, hogy jobban izzadunk a kelleténél, de fontos, hogy megőrizzük magabiztosságunkat, melyhez a Rexona Maximum Protection tökéletes megoldást kínál:

2016-06_nora_rexona_1200x7003

Talán egy üzleti megbeszélés során kell a legjobban számítanunk magunkra, ahol nincs helye bizonytalanságnak, a top-on kell lennünk. A krémdezodorok kategóriájában az európai kozmetikai rendelet által megengedett legnagyobb mennyiségű izzadásgátló hatóanyagot tartalmazzák a Rexona izzadásgátlói, ami azt jelenti, hogy a védelmük 2x erősebb, mint a többi terméké.

2016-06_nora_rexona_1200x700

Egy randi közben is előfordulhat, hogy az izgalomtól jobban izzadunk a kelleténél és a kellemetlen szagoknak bizony nincsen keresnivalójuk. Ezek a krémdezodorok 48 órán át nyújtanak teljes biztonságot, így bármilyen helyzetben is vagyunk, nem kell aggódnunk a kellemetlen testszagok miatt, akár a vacsi után egy áttáncolt éjszaka közben is tökéletes védelmet biztosítanak. A friss illatról kis keményítőkapszulák gondoskodnak, amelyek a nedvesség hatására oldódnak fel és bocsátanak ki friss illatot.

2016-06_nora_rexona_1200x7002

Sportolás közben az a cél, hogy minél jobban kifárasszuk magunkat, aminek bizony kemény verejtékezés az ára. A termékcsalád nemcsak véd a kellemetlen testszagok kialakulása ellen, hanem hidratáló összetevőt is tartalmaz, így a foltok miatt sem kell nyugtalankodnunk és emellett ápolják, illetve selymesen puhává is varázsolják a bőrt.

2016-06_nora_rexona_1200x7004

Ha Te is szeretnéd kipróbálni ezt a fantasztikus Rexona Maximum Protection izzadásgátló krémdezodort, akkor csak ki kell választanod, hogy melyiket szeretnéd kipróbálni és blog vagy facebook kommentben megírni nekem – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban –  hogy Neked melyik az a helyzet amikor a legnagyobb szükséged van az izzadásgátló védelmére?!