Gyerek

Interaktív fejlesztő házikedvencek!

Nap, mint nap izgatottan figyelem a kislányom fejlődését, érdekes konstatálni, hogy milyen szépen nyílik az értelme és mennyi minden érdekli. Nagyon szeret beszélgetni, hülyéskedni, babázni és annál többet is csacsogni és mondókázni. Azt vettem észre, hogy egyre jobban érdeklik azok a játékok, amik interakcióba lépnek vele, ilyen például a Ciccobello baba is, amiről már írtam Nektek. Megszámlálhatatlan ajándék ötletet küldtünk a Télapónak, aki egy nagyon cuki meglepetéssel érkezett meg hozzánk.

Lili mix logo

Lucy-t üdvözöljük a családunkban, aki egy rendkívül kedves kiskutya. Gondosan el kellett olvasnom a tájékoztatót, de végül sikerült beüzemelnünk az új barátunkat. Fontos, hogy betartsuk a hívószavakat, amire valamilyen mozgással vagy ugatással reagál majd, 15 féle különböző hangutasítást is képes végrehajtani, nagyon cuki. Mi már kutyakozmetikát is nyitottunk, illetve a játék dobozát felhasználva gey igazi kis otthont is teremtettünk Lucy-nek. A játék mellett nagyon örülök annak is, hogy egy időre letudtuk az “Anya, nagyon szeretnék egy kiskutyát!” kérdést is…:)

Nagyon cuki, nézd meg a promó videót:

charlie mix ok

A vásárláskor Charlie papagájt is kinéztem magamnak, de tőle még én is félek egy picit, nehogy olyat mondjak, amit nem szeretnék visszahallani…:) Ez a színes kismadár minden szavatokat meg fogja ismételni extra papagájos hangefektekkel tarkítva. Készen álltok?

Nézd meg, milyen cserfes ez a beszélő állatka:

toffee mix

Ha gyermeked szereti a lovakat és szeret gondoskodni a játékairól, akkor ez a Toffee plüss póni biztosan jó otthonra talál majd Nálatok! Őt lehet simogatni, fésülni, etetni, szeretgetni, még jelez is, hogyha éhes, ha fél, ha álmos, ha játszani szeretne vagy csak egy kis kényeztetésre vágyik.

A videóból jobban megismerhetitek Őt:

bruno mix

És végül, de nem utolsó sorba szeretném Nektek bemutatni Bruno-t.

Ő egy cuki plüss mackó, aki elmondja mit érez, mit szeretne és igazán igényli a törődést! Meg kell tanulni megérteni az igényeit és Ő is sok gondozást igényel, egy igazi társ, akivel minél több időt érdemes eltölteni és bármikor lehet rá számítani.

Szerintem egy ilyen helyes kis házikedvenccel biztosan nem tudtok hibázni az ajándékok beszerzésénél! Ezeket a kedves kis interakítv játékokat a Játéksziget webshopjából is meg tudjátok rendelni online, így biztosan nem kell majd tolakodnotok a kasszánál!:)