Szépségápolás

Kezdődik a strandszezon! Inkább együk a narancsot, mint hordjuk…:)

A nők egyik legnagyobb ellensége a narancsbőr, amit egy egész életen át lehet kezelni, rengeteg házi praktika és krém áll a rendelkezésünkre az orvoslásra, amik azt gondolom, hogy egy idő után nem feltétlenül érnek el látványos és hatékony változást. Nemrég találkoztam a Forever Beauty 3TECH termékével, amit elhatároztam, hogy kipróbálok. Már a korábbi cikkeimben is megírtam Nektek, hogy szkeptikus vagyok ezekkel a gép segítségével elért látványos változásokkal, mégis azt gondolom, hogy egy próbát megér.

ilovemom_foreverslim2_hatszog.jpgEz a termék 3 professzionális kozmetikai technológia erejét egyesíti:

  1. Rádiófrekvenciával kötőszövetet feszesít – a kollagén termelés felpörgetésével tartósan újítja meg a bőrt és javítja a test kontúrját
  2. Ultrahangos mélymasszázst csinál – gyorsítja az anyagcserét, valósággal kirezegteti a narancsbőrt okozó zsírt és salakanyagokat
  3. Vörös LED fényterápiát alkalmaz – fokozza a vér- és nyirokkeringést

A narancsbőr megjelenésében rengeteg tényező – stressz, mozgáshiány, hormonális változások – játszhatnak szerepet, mégis 2 fő oka van: az egyik a zsírsejtek megnövekedett mérete, a másik pedig a gyenge, laza szerkezetű bőr. A zsírsejtek csökkentéséhez fontos a diéta és a mozgás is, azonban a kötőszövet erősítéséhez ezek nem elegendőek, így mindenféleképpen célzott kozmetikai kezelés szükséges. Hiszen igazán eredményes csak az olyan technológia tud lenni, ami a mélyebb rétegekben a kötőszövetet megerősíti, és zsírsejtek méretét csökkenti. Ezáltal ha a későbbiekben meg is dagadnak a zsírsejtek (mert nem figyelünk oda olyan szinten az étkezésre vagy a sportra), akkor is a megerősített kötőszöveten keresztül már nem tud olyan szinten áthatolni a zsírsejt, tehát kevésbé lesz karfiolos a bőr.

Szerencsére már hazánkban is elérhető a szuper Forever Beauty kis szerkezete, amit otthon, könnyedén használhatunk, és aminek a hatására én is nagyon kíváncsi vagyok?! Figyeljétek a beszámolómat…:)