Divat

Kikerekedve is ünnepi hangulatban!

Az év vége közeledtével egyre több cégtől kapom a karácsonyi meghívókat, amiket már alig várok, mert szeretem az ünnepi kavalkádot. Az ilyen elegánsabb rendezvényeken nem illik akármiben megjelenni, ezért körül kellett néznem, hogy milyen szépségekbe tudom belevarázsolni a pocakomat!

2016-11_nora_boom-alkalmi_1200x700

Szeretem a klasszikus fekete színt és azt is, hogyha a ruhában van valami kis „csavar”. Ebbe a rövid ujjú, galléros, egyhén fényes anyagból készült Glitto ruhába (17.490 Ft) egyből beleszerettem a maga egyszerűsége miatt. Nemcsak pocakosoknak ajánlom, hanem Kismamáknak is, ugyanis fazonja miatt a kisbabád etetése is könnyedén kivitelezhető benne. A ruhához ezüstösen csillogó kiegészítőket választottam, amivel még jobban hangsúlyozható az ünnepélyes hangulata.

2016-11_nora_boom-alkalmi_1200x7003

Menőbb, trendibb összejövetelre ezt a New mivana ¾-es bordó színű csipkeruhát (18.900 Ft) választanám (ebből kapható még kék és púderrózsaszín is), amit egyébként egy színházba vagy egy vacsira is el tudok képzelni. Önmagában is mutatós, de a hozzá tartózó selyem szalaggal is szépen kiegészíthető! Mellé egyszerűbb formatervezésű arany színű kiegészítőket választottam, amik azt gondolom, hogy még jobban kiemelik a ruha különleges megjelenését.

2016-11_nora_boom-alkalmi_1200x7002

A harmadik szettemet, aminek az alapja a Joyan hosszú ujjú kötött ruha (17.490 Ft) leginkább egy céges bulira ajánlanám. A ruha bordázott felületének, magasított nyakának és tökéletes fazonjának köszönhetően magas sarkúval elegánsan és bokacsizmával vagányabb stílusban is hordható. Kiegészítőnek klasszikus vonalvezetésű ékszereket választottam, ahol a gyöngyök is helyet kaptak.

dsc_03161-kicsi-logo

Én ezt csipebetétes Lason ruhát (12.990 Ft) választottam elegánsabb összejövetelekre és a casual ¾-es Hino jersey ruhát casual összejövetelekre….:)

dsc_03781-kicsi-logo

Ezeket a gyönyörű ruhákat a b.boom kismamadivat kínálatából válogattam, ahol az elegánsabb ruhák mellett kabátokat, felsőket, farmereket, ékszereket  vagy akár otthoni pizsiket is találtok! Nézzétek meg a weboldalukon a kínálatot és látogassatok el valamelyik üzletükbe próbálgatni…:)