Szépségápolás

Maradj fókuszált. Maradj hű!

Egy lehetőségekkel és kihívásokkal teli világban a bőség és a változás mindennap próbára teszik a figyelmünket. Ezért annál fontosabb, hogy tudatosan visszataláljunk a saját utunkra, a saját prioritásainkra és céljainkra! Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood új alkotása összpontosító hatásának köszönhetően az alapvető dolgokra irányítja figyelmünket. A természet különböző jellemvonásai a kontrasztos összhang révén céltudatosan a jelenbe hoznak minket.

Az első markáns-citrusos Eau de Cologne

Különleges Eaux de Cologne, amelyek élénkítenek, erősítenek, stimulálnak, megnyugtatnak! Két különleges, egymással kombinált kontrasztos fő összetevő révén bontakoznak ki a Cologne-kreációk jótékony hatásai. Az új Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood illat a frissítő yuzu-nuanszok és a fás cédrusfa-akkordok együttesével ragadja meg a citrusos-fás illatok nemzetközi népszerűségét. Angéline Leporini parfümőr egy olyan illatot alkotott, amelynek különleges kombinációja egyedi frissességével visszahoz minket a pillanatba.

Az illat és fókuszáló hatása

Ez az új citrusos-fás alkotás olyan, mint egy üdvözlő ébresztő saját magunk számára: a yuzu frissítő jegyei, párosítva a nemes cédrusfa gyantás-száraz nuanszaival, fókuszáló hatással bírnak. A friss és élénk illat stimulálja tudatunkat, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni külső hatások által. Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood egy markáns és nemes alkotás, amely fókuszt ad nekünk!

  • Yuzu – citrusos

Egy kis japán citrusgyümölcs, amely szilárdan megalapozta helyét a parfümök világában. A könnyed frissesség, a lágy édesség és a kesernyés jegyek kombinációja nagyon összetetté teszi az illatjegyét, és pezsgő, friss jegyeket hoz magával. A yuzu, akárcsak sok más citrusillat, különösen jól harmonizál a fás jegyekkel.

  • Cedarwood – fás

A cédrusfa illatát a száraz, zöld és gyantás jegyek jellemzik, amelyek markáns, hosszan tartó karaktert adnak az illatoknak. A cédrusfa fajtájától függően sötét és fűszeres jellemvonások is hozzáadódhatnak. A cédrusolajat a testre és lélekre gyakorolt kiegyensúlyozó hatása miatt értékelik.”

„Egy citrusosan friss alkotás, amelyet füstös cédrusfa jegyek kísérnek. A pezsgő yuzu fanyar és lédús aromája ellentétben áll a gyantás-száraz cédrusfával, amely az illat nemes karakterét adja. Egy markáns illat, amelynek kontrasztos jegyeinek tökéletes harmóniája visszahozza viselőjét a pillanatba.” Angéline Leporini, parfümőr

Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood vizuálisan is markáns és egyben optimista frissességet sugároz: a mély erdőzöld színvilág megnyugvást idéz elő, és tökéletesen illik a koncepcióhoz. Az Acqua Colonia elegáns dizájnjával kombinálva a megjelenés kifinomult és nemes hatást kelt. Az ikonikus Molanus üveg, dombornyomott felülettel bármely fürdőszobának elegáns kiegészítője lehet. A természetes hatású, finom zöld színű dobozon a japán citrusgyümölcs akvarellje gazdagon és kontrasztosan jelenik meg. Így a dizájn is különleges kényeztető pillanattá válik!

Ajánlott fogyasztói ára:

Eau de Cologne Natural Spray – 15.820 Ft/100 ml, 9.887 Ft/50 ml

Aroma tusfürdő gél – 4.943 Ft/200 ml

2024 június végétől a citrusos-fás illatú unisex parfüm és a hozzá tartozó Aroma Shower Gel markáns frissességet árasztanak a tiszta fej érdekében. További információk a termékről a www.4711.com/duftwelten/acqua-colonia oldalon találhatok.

___