Gyerek

Megújult a Mi MICSODA sorozat! Szeretnél többet tudni a divat rejtélyes világáról és NYERNI egy különleges könyvet?

A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis olvasóknak. A hatalmas témaválasztéka és a gyerekbarát szerkezete méltán nyerte el az iskolák és a könyvtárak tetszését is. Vállalkozó szellemű tanárok órai kiegészítő olvasmányként is használják, hiszen így játékosabb formában és könnyebben juthatnak el a szükséges tudnivalók a gyerekekhez.

10471039_768671563164426_2092598794_o.jpg A klasszikus sorozat megérett a külső-belső megújulásra: új szerzők, új stílus, új lendület a korábbról megszokott igényes tartalommal. Ezek az új stílusú ismeretterjesztő könyvek azokhoz a gyerekekhez szólnak, akik szívesen indulnak kalandos, képzeletbeli túrákra a tudomány, a technika és a természet világában.

10363802_768671879831061_2138060731_n.jpg

Hozzám már gyerekkoromban is közel állt a divat és én is nagyon szerettem bújni a különböző, kreatív, a témához kapcsolódó könyveket, ezért nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy a sorozat egy divatos kötettel is bővül!

A Divat – az irányzatok vonzásában a megújult sorozat igazi különlegessége, hiszen eddig ezzel a témával nem találkozhattunk a Mi MICSODA történetében. A kötet egyszerre szól az öltözködést mindig is érdeklődéssel figyelő kislányokhoz, valamint az egész családhoz. Olvashatunk a különféle divatirányzatok, öltözködési stílusok történetéről, a mai divatos trendekről és az egyre inkább elterjedő környezettudatos gondolkodásról. Kislexikon segít eligazodni a szakkifejezések között, a szövegben pedig ötletes jelzések hívják fel a figyelmet a lényeges mondanivalóra. Igazi kreatív olvasmány, amit érdemes együtt nézegetni, szemezgetni az abroncs szoknyától a pöttyös pörgősig, tervezőktől a kifutókig, hiszen a divat mindenkit érint és érdekel is.

10470667_768671939831055_2104815709_n.jpg

A Mi MICSODA mini sorozat következő része is bővült egy divatos témakörrel, a Mit vegyek ma fel? kötettel. Ez a legkisebbeknek szól, megtudhatjuk belőle, hogy

Milyen ruha véd meg az esőben? Miért viselnek a kukások narancssárga ruhát? Mit kell felvenni a homokozáshoz? Csupa izgalmas válasszal lehetünk gazdagabbak….:)

Ha Ti is érzékenyek vagytok a trendek és stílusok rejtélyes világára, akkor érdemes megírnotok nekem, hogy melyik a kedvenc ruhadarabotok, mert így Ti lehettek azok a szerencsések, akit megajándékoz a Tessloff Babilon Kiadó egyik szuper könyv újdonságával!

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!