Lifestyle

Most -25% kedvezménnyel juthattok hozzá a Karcher legszuperebb ablaktisztítójához!

Az önfeledt nyári kikapcsolódások után lassan visszacsöppenhetünk a dolgos hétköznapokba, megkezdődnek az iskolák, jönnek a munkahelyeken az új projektek és ebben az időszakban az otthonunk teljes körű tisztítása is a legtöbb családban aktuális lesz. Én nagyon szeretem az őszi nagytakarítást, mert ilyenkor mindig úgy érzem, hogy a helyére kerülnek a dolgok és egy-két új kiegészítő is helyet kaphat a lakásban, melyekkel újjá varázsolhatom az életterünket. Már többször olvashattátok nálam, hogy nagyon szeretem a hagyományos dolgokat ötvözni az új, modern kiegészítőkkel, ezért is gondoltam, hogy bemutatom Nektek az új “segítőtársamat”. Régóta szemezgettem már Vele, de most eljött a pillanata a közös munkánknak…:)

A gyerekek mellett szinte egész nap pakolnom kell, hogy ne úgy nézzen ki a lakásunk, mintha egy tornádó söpört volna végig rajta. Nem tudom, hogy ez más családokban is így van-e, mindenestre le a kalappal a háziasszonyok és Anyukák előtt, mert ez komoly kihívás a mindennapokban. A rendrakás, porszívózás, fertőtlenítés nálunk mindennapos, de vannak olyan takarítási folyamatok, mint például az ablaktisztítás, melyet igyekszem egy hónapban csak mértékkel kivitelezni, bár az apró mancsok helyei mindig szem előtt vannak és integetnek, hogy itt az ideje eltűntetni őket…:)

Ahogy korábban is említettem Nektek, szeretem az olyan elektromos termékeket, melyek megkönnyítik az életünket. Elképesztően sok időt és energiát spórolhatunk meg egy-egy megfelelő kiegészítő beszerzésével, ezért is néztem ki magamnak a WV2 + KV4 Premium ablaktisztítót, melynek használatával igazi élmény és rutin a tiszítandó felületek tisztává varázsolása. A Karcher márkát már nagyon régóta ismerem és több terméküket is használtam az autómosótól kezdve, a háztartási cikkeken át egészen a kerti gépekig, mindegyik csúcsszuper.

Kíváncsiak vagytok a személyes tapasztalataimra, hogy miért olyan hatékony ez az ablaktisztító?

Az ablakok és más sima felületek ragyogóan tisztává tétele igen körülményes feladat. Ezzel a termékkel egyszerűen, kényelmesen és gyorsan lehet kivitelezni a folyamatokat, mert ehhez minden technológia és kiegészítő adott. Első lépésben az akkumulátoros rezgő törlő segítségével tudjuk feloldani a felületen megtapadt szennyeződéseket, melyek az elektromos vízfelhordásnak és a segítő vibrációnak köszönhetően fárasztó súrolás nélkül eltávolíthatóak (én eddig órákat suvickoltam mielőtt eljutottam a végső fázisokig). A készülék nagyon könnyű, így nem fárad el a kezünk a használata során. Egyszerű működtetni a terméket, mert a beépített LED kijelzők pont a hüvelykujjunknál helyezkednek el, így a be-/ és kikapcsolás is villámgyors, emellett azt is egyből érzékeljük, hogyha az akkumulátort tölteni kell. Mielőtt bekapcsolnánk fel kell tölteni a friss vizes tartályt, ami automatikusan eljuttatja a nedvességet a kendő felszínére, így a felület egy lépésben benedvesíthető és lemosható. Az első lépés befejezése után jöhet a (cserélhető) szívófej, ami a fennmaradt nedvességet csepp- és csíkmentesen szívja fel (és tényleg, elsőre…!!!). A használata után a szennyezett vizes tartály kiürítése vízzel és piszokkal való érintkezés nélkül kivitelezhető, szóval még egy pár felesleges lépéstől megkímélhetjük magunkat a kézi ablaktisztításhoz képest. Ez a prémium ablaktisztító minden sima felülethez alkalmas, mint a csempe, a tükör vagy a tusolókabin, ezért komplexen alkalmazható a lakásban.

Igyekszem a saját benyomásaim alapján inspirálni Titeket, de ha vizuális típusok vagytok, akkor nézzétek meg ezt a promó videót, amelyben jól látható , hogy milyen praktikus és könnyen használható a WV2 + KV4 Premium ablaktisztító:

Remélem, hogy sikerült átadnom Nektek a rajongásomat a WV2 + KV4 Premium ablaktisztító iránt, amit most Ti is -25% kedvezménnyel rendelhettek aug.28. éjfélig, a GOIKE2019 kóddal IDE KATTINTVA! A Karcher portfóliójában még rengeteg háztartási termékkel találkozhattok, melyekkel érdemes megismerkedni és lépésről-lépésre beszerezni őket, hogy a lakás vagy ház teljes körűen és könnyedén karbantartható és tisztítható legyen.

Ti próbáltátok már a Karcher valamelyik termékét?