Lifestyle

Nem vagy elégedett a testeddel? JELENTKEZZ!

Egy szuper jótékonysági felhívást szeretnék Nektek ajánlani. Azt gondolom és a munkám során is tapasztalom, hogy sok nő elégedetlen a külsejével, valaki a szülés utáni testváltozásból kifolyólag valaki pedig más problémák következményeként.

body_surgery1 nyito

Dr. László Zsolt plasztikai sebész idén is azt a Hölgyet keresi, aki szeretne magán változtatni, mert valamely testrésze – pl.: szülés után vagy balesetből kifolyólag – nem olyan, mint szeretné és ez a mindennapi életében is komoly zavart, lelki problémát okoz. A kiválasztott számára a plasztika sebész ingyen biztosítja a műtétet, az anyagköltségeket is beleértve.

“Minden alkalommal nehéz volt a választás, hiszen számos szívszorító történet érkezett. Pont ezért döntöttem úgy, hogy idén újra felajánlom ezt a lehetőséget. Ezúttal még több közreműködő bevonásával, mert szeretném, hogyha minél több emberhez eljutna a pályázatom!” – mondja Dr.László Zsolt, plasztikai sebész.

Dr. László Zsolt logo

Ha Téged is érdekel a lehetőség, akkor nem kell mást tenned, mint március 31-ig elküldeni egy fotót az adott testrészedről az ingyenplasztika2016@gmail.com e-mail címre és leírni röviden, hogy miért tartod indokoltnak, hogy Te legyél a szerencsés kiválasztott?! Szerintem ez egy szuper lehetőség, amit érdemes megfontolni és élni vele, hogyha eddig nem volt rá lehetőséged.