Gyerek

NYERD MEG a kedvenc BabyMandarin családi ruha szettedet!

Tudjátok, hogy szeretem támogatni a magyar tervezőket és márkákat, ezért írok most Nektek a BabyMandarin ötletes termékeiről is. A brand megálmodója Tarsoly Petra, aki olyan baba- és gyerekruhákat szeretett volna készítettni, amik még nincsenek vagy nehezen elérhetőek a hazai piacon. Egyedi elképzeléseit Ő találja ki és profi szakemberekkel segítségével kivitelezteti azt. A termékek gyártása során fontos számára, hogy az magyar legyen, éppen ezért amit csak tud magyarországról is szerez be, illetve minden munkafolyamatot hazai kézben tart. Én a családi összeöltözős szetteket emelném ki Nektek a repertoárjából, melyek megtervezését a saját, személyes, kedves élménye inspirálta.

Ezekben a kollekciókban a család minden tagja össze tud öltözni, nézzétek meg, hogy milyen helyes formában kivitelezhető ez:

2017-05-nora_babymandarin

Anya-lánya: természetesen itt a csajosabb színek kerülnek előtérbe és megjelennek a nőiesebb motívumok, amik kecses felsők, mintás szoknyák, trendi felsők és csinos ruhák formájában kelnek életre!

Képen: Csíkos maxi ruha szett – 12.600 Ft, Kalocsai motívumokkal hímzett póló szett – 8490 Ft, Póló pillangós újjal szett- 6450 Ft, Pillangós szoknya szett – 6490 Ft
2017-05-nora_babymandarin2

Anya-fia: ezeknél a variációknál már fontos előtérbe helyezni a fiúsabb színeket (kék, piros, sárga) is, itt elsősorban a felsőrészek a dominánsak, mint a póló, kabát vagy atléta fazon. Kreatív, hogy lehet egy vagy akár több fiús Anyukáknak is válogatni a kollekcióból.

Képen: Rövid, csíkos ujjú póló szett – 6450 Ft, Tavaszi kabát szett pamut béléssel – 18.800 Ft, Menta csíkos póló szett – 6450 Ft, Anya kér fia, pandás póló szett – 11.450 Ft

2017-05-nora_babymandarin3

Apa-fia: a férfias vonalvezetés jellemző ebben a csoportban, ahol a kék és piros különböző árnyalatai, illetve fazonban a különböző ujjhosszú pólók kerülnek fókuszba. Ebből a kollekcióból is válogathatnak a többgyerekes Apukák is…:)

Képen: Apa, három fia, csíkos ujjó póló szett – 11.590 Ft, Hosszú ujjú felső szett – 6450 Ft, Fekete, menta csíkos póló szett – 6450 Ft, Atléta szett – 6450 Ft

2017-05-nora_babymandarin4

Apa-lánya: nagyon cuki összeállítások születtek a büszke, lányos Apukáknak, ahol a szürke, sárga, kék és menta színek jelennek meg. Itt már mixelve vannak a fazonok, a férfi pólók mellé a lányoknak ruha is készült, illetve az Anyukáknak is csinos felsőket terveztek.

Képen: Lányos maxi ruha és apa póló szett – 8800 Ft, Menta, sárga, fekete, fehér szett – 8800 Ft, Póló szett – 6990 Ft, Csíkos tini szett lány ruhával és apa pólóval – 8390 Ft

A fenti kategóriákon kívül ikres, tesós, sőt még az egész család számára szóló szettek is megtalálhatóak a repertoárban!

2017-05-nora_babymandarin5

Ha Te is szeretnél NYERNI egy ilyen szuper szettet, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD a BabyMandarin facebook oldalát!
  2. VÁLASZD KI a www.babymandarin.hu oldaláról, hogy mit szeretnél megnyerni!
  3. ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben, hogy mit választottál – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban!