Gyerek

NYERJ egészséges szupinált gyerekcipőt!

A kislányom nagyon szereti a szép lábbeliket – lassan kijelenthetem, hogy nagyobb cipőfanatikus, mint én – ennek ellenére sajnos nem hordhat bármilyen cipellőt, mert befelé dől a bokája és szeretném, hogyha egészségesen fejlődne. Szerencsére már a nem esztétikus ortopéd cipőket nem kell eröltetni, mert gyönyörű formatervezésű szupinált cipőket lehet kapni. Én már totyogó kora óta a Salus termékeit vásárolom Neki, mert kényelmesek, divatosak, formatervezettek, vidámak és a kislányom is nagyon szereti őket. Nemrég jártunk a budaörsi Salus Gyógypont üzletében, ahol mi már ki is választottuk a tavaszi, átmeneti cipőnket…:)

2016-01_nora_salus2_1200x700_4_jav1

A gyermekek születésükkor fejletlen izomzattal rendelkeznek, csontszilárdságuk még nem alkalmas a járásra, puha, emellett az ízületek is kialakulatlanok, a hosszanti- és a keresztboltozatok rugalmatlanok. Amikor a gyermekünk feláll és elkezd járni, akkor gondoskodnunk kell a lába egészséges fejlődéséről. Fontos a lábtorna, a mezítláb járás egyenetlen talajon, de az is fontos, hogy az első cipőit is összhangban válasszuk a lába fejlődésével.

Képen: F50 modellek, melyek 8300 Ft-tól rendelhetőek

2016-01_nora_salus2_1200x700

3 féle csattos lábbelit választottm ki Nektek bemutatás végett, melyek első ránézésre ugyanolyannak tűnnek, mégis mindegyikük egy kicsit eltérő. egy kicsit más. A cipő sarka minden esetben szupináló, ami azt jelenti, hogy a belső első oldalon magasabb, így alátámasztja a láb sarokrészének belső élét. A rugalmas talp pedig követi a láb lépésekor kívánatos átgördülését.

Képen: FLO-07 modellek, melyek 9400 Ft-tól rendelhetőek

2016-01_nora_salus2_1200x7002

Az ideális az, hogyha a lábszár és a sarok tengelye párhuzamosan helyezkedik el, figyelmeztető jel a körültekintő választásra, hogyha a boka láthatóan befelé dől. A szakszerűen kialakított szupinált cipők a lábszár középvonalában tartják a sarkat és a bokát, így megelőzik a belső sarok bedőlését.

Képen: FLO-911 modellek, melyek 8300 Ft-tól rendelhetőek

2016-01_nora_salus2_1200x7003

A kislányomnak hosszú, de keskeny lába van és Neki a klasszikus modell nem volt megfelelő, de szerencsére olyan prémium termékek is kaphatóak, melyek különleges, keskeny kaptafán készült változatban készülnek! A cipők mintái, színei rengeteg féle fazonban kaphatóak, a tökéletes termék kiválasztását pedig szaképzett eladók segítségével választhatjátok ki.

2016-01_nora_salus2_1200x700_5

Ha Te is szerentél gyermekednek NYERNI egy egészséges, divatos és kényelmes Salus lábbelit, akkor a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD a Salus facebook oldalát!
  2. Válaszd ki a Salus weboldaláról, hogy melyik cipőt szeretnéd megnyerni a gyermekednek!
  3. Írd meg nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy melyik lábbelit szeretnéd és milyen méretben!