Divat, Gyerek

NYERJ egy gyönyörű Our Little Sunshine ékszert Anyák napjára!

Anyák napjához kapcsolódóan szeretnélek meglepni Titeket tündéri újdonságokkal és mellé egy szuper nyereményjátékkal is. Korábban már írtam Nektek az Our Little Sunshine csodaszép ezüst termékeiről, melyek azóta rengeteg új ékszerrel bővültek. Ha egy igazán különleges és egyedi meglepetéssel szeretnétek kedveskedni az ÉdesAnyáknak, NagyMamáknak, akkor szerintem érdemes szemügyre vennetek ezeket az ékszereket. A különböző fomratervezésű ékszerek ötvös által készülnek, ezüst alapanyagból, de egyedi kérésre sárga arannyal is rendelhetőek.

Az új kollekcióban találkozhattok egy egyedülálló medállal, mely személyre szabottan, készül el egy kontúrozható képből. A képen lehet gyermek, kiskutya, Anyuka stb., így biztosan egy utánozhatatlan ajándékkal tudtok kedveskedni szeretteiteknek.  Ez a medál matt, illetve fényes változatban is rendelhető, kinek milyen stílusban kedvezőbb.

A másik újdonság, az én nagy kedvencem, a Tesós nyaklánc, mely szintén egyedileg, a családban élő lányok, illetve fiúk száma szerint készítetthető el. Szerintem nincs olyan Anyuka, aki ne viselné büszkén gyermekeit a nyakában egy ilyen kedves ékszer formájában. Ez a NagyMamáknak is szuper ajándék, így az összes unokát fel lehet sorakoztatni egy szép nyakék formájában.

Én nagyon szeretem az érmés, feliratos nyakláncokat is, akár önmagukban vagy más stílusú ékszerekkel is keverve. Megakadt a szemem a “Love you to the moon&back” nyakláncon is, mely többféle variációban is rendelhető.

A végtelen jel rengeteg mindent szimbolizál, ezért is szeretik évről évre a tervezők is becsempészni a kollekciójukba. Ezek az ellenállhatatlan karkötők visszafogott, mégis mutatós darabjai lehetnek a ruhatárunknak, könnyedén beilleszthetőek a mindennapi viseletünkbe. Gumis és lánccal díszített változatban is megrendelhetőek saját gravírozású charm medállal.

A márka portfóliójából válogathattok még betű medálok, generációs kollekció, szerencse-, valódi köves karkötő, illetve egyedi megoldások közül.

Ha szeretnéd MEGNYERNI a fenti Our Little Sunshine ékszerek egyikét, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD az Our Little Sunshine facebook oldalát!
  2. Válaszd ki a cikkemben szereplő ékszerek közül a kedvencedet!
  3. Írd meg nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy mit választottál?!:)