Divat, Gyerek

NYERJ egy menő, világítós Skechers cipőt a gyermekednek!

A sportcipők iránti vonzalmam az évekkel és a trendekkel egyre csak fokozódik. Szerencsére a hazai piacon igen széles választékból tudjuk kielégíteni az igényünket, csak meg kell találnunk a hozzánk legjobban passzoló darabot. Korábban, a stylistkodásom alatt a rengeteg ruha cipelése és rohangálás miatt hordtam kényelmes cipőket, ma pedig már azért mert Anyukaként ez az egyik legjobb lábbeli, amivel kényelmesen és rugalmasan tudom élni a mindennapjaimat. Az olasz divat világát már évekkel ezelőtt tátott szájjal néztük, ahogy a blézereket és a zakókat a legkülönfélébb tornacipőkkel párosítják, mára pedig ennek óriási kultúrája lett itthon is.

Meghan_Trainor_for_Skechers nyito

Mindig tudtam, hogy a Skechers egy nagyon jó márka, de valahogy még nem jutottam el, hogy felpróbáljam a cipőiket, egészen tegnap délutánig….A cipőket a lábamra húzva nem hittem el, hogy létezik ennyire puha és finom talprész, egyszerűen olyan volt, mintha habcsókokon járkálnék, szóval fantasztikus…Nem haboztam sokat és kiválogattam női, férfi és gyerek témában a kedvenceimet, amihez egy elmaradhatatlan stílustanácsadós style bazárt is készítettem Nektek. Láthatjátok a cipők variálhatóságának a sokszínűségét, amellett, hogy kényelmet biztosítunk a lábainknak….:)

2016-05_nora_schlecker_1200x700_jav24

Engem nem riasztanak vissza a nagyon színes, mintás, különleges formatervezésű spotcipők sem, mert tudom, hogyha megfelelő módon párosítom őket a ruhatárammal, akkor a hatás tökéletes lesz. Itt van például ez a csillámos ezüst cipő, amihez homogén, a színárnyalatával megegyező tónusban választottam ruhákat és kiegészítőket, így a maga egyszerűségével nagyszerű lett. Vagy nézzük a virágmintás cipőt, amit egyszínű ruhával és nőies kiegészítőkkel varázsoltam csajossá. A casual stílus kedvelőinek pedig ezt a lezser, csíkos cipőt választottam, amit bohókásabb stílussal párosítottam, de egy hosszúruhával is megállná a helyét.

2016-05_nora_schlecker_1200x700_jav23

A gyerekcipők választásánál szerintem minden Anyuka bátrabb, de itt is hasonló módon gondolkozhatunk. Talán a színek tónusban tartása a leglényegesebb, láthatjátok, hogy a tornacipő és a szandál is szuperül mutat minden stílusban. A kicsik részlegén vannak olyan darabok is melyek lépésre csillognak, villognak. Már elsőre látásra tudtam, hogy ez  kislányom kedvence lesz, ami be is igazolódott, szinte már az ágyában is vele van, nagyon tetszik Neki, talán még én is hordanék ilyet, mert annyira menő…:)

2016-05_nora_schlecker_1200x700_jav22

A fiúknak nagyon könnyű a helyzetük, választhatnak vadabb darabokat is, nekem például a kék, terepjáró talpú lett a nagy kedvencem. Lehet színesebben és egyszínű árnyalatokkal is párosítani a hatás mindenhogy szívdöglesztő lesz!:)

2016-05_nora_schlecker_1200x700_jav2

A férfi vonalon, hasonlóan a nőkéhez rengeteg fazon, forma és szín közül válogathatunk. A fekete/fehér cipőt egy semlegesebb szettben képzeltem el, ahol a színek tökéletesen összhangban vannak, de akár egy inggel és farmerrel is tökéletes lenne. A vagányabb, színesebb egyéniségeknek a kéket ajánlom, mert nagyon feltünő, illetve választottam egy picit elegánsabb modellt is, amit a hozzáillő ruhadarabokkal hétköznapi, de stílusos formában találtam ki.

2016-05_nora_schlecker_1200x700_jav25

Érdemes ellátogatnotok a Skechers WestEnd city Centerben vagy Aréna Plázában található üzletébe, ahol elképesztő kínálattal várnak Titeket. Szeretném az egyik olvasómat megajándékozni a legmenőbb, világítós gyerek tornacipővel, amihez csak a következőket kell tenni:

1.LÁJKOLD a  Skechers facebook oldalát és az ilovemom facebook oldalát, majd OSZD MEG ezt a posztomat!

2.Válaszd ki a Skechers oldaláról, hogy melyik cipőnek örülnél a legjobban és azt milyen méretben szeretnéd?!

3.Írd meg nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentleők vesznek részt a játékban – hogy melyiket választottad!

Hamarosan bemutatom Nektek a márka legújabb Meghan Trainor kollekcióját is…:)