Gyerek, Lifestyle

Önfeledt pihenés és boldogság az egész családnak!

Már régóta szervezgetem a nyári programokat és gondoltam, hogy Veltek is megosztom a tapasztalataimat a témával kapcsolatban. Gyerekes Szülőként egy nyarakós helyekkel kapcsolatban már nem ugyanazok az igényeink és elvárásaink mint korábban, hanem a cél, hogy a gyerekek és a Felnőttek is jól érezzék magukat.

1708_maxi nyito

Korábban már jártunk és írtam is a Hévizi Danubius Hotels szállodájában és nagyon imádtuk, idén pedig a Happyfamily jóvoltából még több mindent tudhattam meg a Danubius Holtes Bubbles Club programjáról, ami szerintem telitalálat egy kikapcsolódni, feltöltődni vágyó családnak.

Képernyőfotó 2016-05-23 - 8.42.49

„A gyerekek izgalomra vágynak, a szülők pedig nyugalomra és pihenésre!” – valami hasonló mottóval készült a Bubbles Club program, ahol reggeltől – estig vidám, tematikus programokkal várnak minden korosztályt! Az animátorok rengeteg érdekes programmal szórakoztatják a gyerekeket: íjászkodnak, rókára vadásznak, kincset keresnek, vetélkednek (aszfaltrajzverseny, mozaikkép-készítés, ökosuli, számháború, homokvárépítés, kreatív kézműves foglalkozások, sorversenyek és arcfestés). A koncepció szerintem zseniális: 4 kis sárkány alakjában találnak új barátokra a gyerekek, akik tulajdonképpen beköltöztek a szállodába és buborékok segítségével kalauzolják a kicsiket. Már a welcome csomagban megjelennek és természetesen többször is találkozhatunk velük a nap folyamán…:) A gyerekek önfeledt kikapcsolódása közben a Szülők  élvezhetik a gyógy- és élménymedencéket vagy akár részt vehetnek különböző, kényeztető masszázsokon, illetve pihenhetnek, napozhatnak, feltöltődhetnek.

danubius mix

A gyerekek mellett akár az egész család is megmérettetheti magát a családi olimpián, zumbán, fociban, közös kirándulásokon vagy izgalmas kvíz és társasjátékokon. A sok-sok program után a gyermekekkel eltöltött pillanatokat az étteremben élvezhetjük, ahol a reggeli- és vacsoraételek bőséges választékában könnyű megtalálni a kicsik fogára valót (zöldborsófőzelék virslivel, rántott hús krumplival, tejbegríz ) – a gyermekbüfé rengeteg klasszikus finomsággal várja a kis vendégeket.

Danubius_Hotel_Sarkanykalandok

Nemrég egy könyv formájában is végigkísérhetjük a szálloda 336b szobájában történteket, ahová a gyerekek igaziból is bepillantást nyerhetnek, de ez már csak az Ő titkuk marad! Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket és akár össze is futhatunk valamelyik Danubius Hotels gyerekbarát szállodában: Danubius Health Spa Resort Bük, a Danubis Health Spa Resort Aqua Hévízen valamint a balatonfüredi Hotel Marina és Hotel Annabella.