Lifestyle

Pocaktámasz!

Ha nyomon követitek a blogom, akkor tudjátok, hogy 7 hónapos várandós kismama vagyok, akinek ez a második terhessége és bizony ez most sokkal nehezebb, mint a korábbi volt. Már elég korán (4 hónap) nem várt tüneteket produkált  a testem (keresztcsont-, derék-, hát-, medence fájás), aminek az ellensúlyozására folyamatosan kerestem a megoldást.  Elkezdtem gyógytornázni, sokat feküdtem, de mivel elég izgága vagyok és szeretem a nyüzsgést ezért valami olyan tehermentesítést is kerestem a testemnek, ami gyorsan és egyszerűen segít az aktív mozgásomban. Így találtam rá a Pocaktámaszra is, amit azonnal meg is rendeltem.

Pocaktamasz nyito

Ez a praktikus kiegészítő többféle problémára is megoldást nyújt a terhesség alatt, melyek között a következők biztosan szerepelnek:

  • csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, ezzel együtt csökkentheti a derék- és hátfájdalmad
  • viselése javíthatja a tartásod
  • segíthet az egyre növekvő pocakod cipelésében
  • jobb súlyelosztás biztosít számodra
  • segíthet, hogy kismamaként fittebbnek érezd magad

Pocaktamasz mixBeige színe szinte láthatatlannát teszi és igazából szinte minden öltözékünk alá “elrejthető”, egyedül a tépőzárak illeszkedésére kell figyelni, hogy ne szedje szét a ruhánkat.  Pántjai tépőzárral rögzíthetőek, ezért jól tud illeszkedni a növekvő pocakhoz, saját magunknak állíthatjuk be a legkényelmesebb pozíciót. Többféle méretben rendelhető, egy táblázat segítségével könnyedén kiválasztható és megrendelhető a termék

Tudjatok meg mindent a Pocaktámaszról, remélem, hogy a hasonló cipőben járó kismamáknak is fog segíteni!:)