Gyerek

Pour La Peite – Gift for Babies

Az új élet mindig megható. Különleges izgalommal tölt el, hogyha az egyik barátnőm babát vár, hiszen ez lesz élete legszebb és legizgalmasabb időszaka. Ilyenkor mindig szoktam készülni valami meglepetéssel, amit vagy a babavárón bulin leplezek le vagy mikor megszületik a pici. Az egyik kedves barátnőm hívta fel a figyelmemet a Pour La Petite gyönyörű meglepetés dobozaira, melyekbe egyből beleszerettem és azt gondolom, hogy én is megőrültem volna egy ilyen szépségnek…:)

Ha azt érzed, hogy a pelenkatortánál valami izgalmasabbat és kreatívabbat szeretnél rögtönözni, ami az Anyukáról és a babáról is szól, akkor érdemes Neked is megcsodálnod ezeket a fantasztikusan ízléses köszöntő dobozokat. Gyönyörű rózsák lapulnak a belsejükben, mellettük pedig pihe-puha takaró és body is helyet kap az újszülöttnek. Minden egyes doboz egyedileg készül és azt gondolom, hogy szem nem fog szárazon maradni, olyan szépségesek és stílusosak ezek az alkotások.

Somodi Dóri és Várszegi Olívia álmodták meg ezeket a magával ragadó ajándékokat:

„Gyerekkorunk óta nagyon jó, édestestvéri a viszonyunk, együtt nőttünk fel. Már kiskorunkban is mindig sok szépséget készítettünk, szerencsére mindig szabadjára voltunk engedve, így kedvünkre alkothattunk. Már ekkor olyan álmaink voltak, hogy ha felnövünk, akkor valamit közösen kell majd alkotnunk, csinálnunk. Később, felnőttként is úgy hozta az élet, hogy sokat dolgozhattunk együtt, ekkor is kreatív téren. Nagyon jól kiegészítjük egymást, amit egyikünk kevésbé szeret, abban a másikunk erős és szereti csinálni. Két külön stílus vagyunk, így úgy érezzük, hogy tényleg minden igényre van rálátásunk, és érzékünk a tökéletes kivitelezésre. Ez nagyon sok munkánkon megmutatkozik, hogy kinek az ötlete, stílusa és ki alkotta, ám a teljes látványt mindig együtt készítjük el. Szeretünk együtt dolgozni.”

Látogassatok el a Pour La Petite facebook oldalára, hogy folyamatosan részesei lehessetek az újabb meglepiknek. Remélem, hogy sok-sok Anyuka örülhet majd egy ilyen szépségnek…:)