Szépségápolás

Pure Flower – friss, virágos illat nőies egyediséggel

Amikor se jobbra, se balra nem nézünk, hanem egyedi nőiességünkkel és belső erőnkkel saját utunkra lépünk – ez maga a varázslat! Az új Betty Barclay Pure Flower illat arra inspirálja viselőit, hogy ne hagyják magukat befolyásolni mások normáitól, hanem kövessék saját intuíciójukat és szenvedélyüket. Mert az élet nem verseny! Egy friss-virágos illat tiszta és krémes jegyekkel, amely az élet sokszínűségét tükrözi, és emlékeztet arra, hogy az igazi szépség a saját egyediségünkben rejlik.

Az egyediség a mi erősségünk

„Egy virág nem verseng a mellette lévő virággal. Egyszerűen csak virágzik.“ – Sensei Ogui. Magabiztos nők, akik nem hasonlítják magukat folyamatosan más nőkhöz, hanem a szívük útját követik, és kompromisszumok nélkül bontakoznak ki saját egyediségükben és szépségükben – ezt képviseli a Betty Barclay Pure Flower. Egy illat, amely kiemeli viselőinek belső erejét és tiszta érzékiségét, akik méltóságteljesen üdvözlik egyéniségüket, és megvalósítják magukat személyes életútjukon.

Virágos jellemvonások

Betty Barclay Pure Flower aromás fehér levendulával, friss rezeda virággal és tiszta aldehidekkel nyit. A kedves rózsa, az érzéki bazsarózsa és a meleg vetiver modern csokrot alkot a szívjegyben. A krémes pézsma, a száraz borostyán és a bársonyos vanília hosszan tartó eleganciával teszik teljessé a kifinomultságot. Egy vegán illat, amely viselői erejéből inspirálódik, és kiemeli, hogy milyenek is ők valójában: gyönyörűek, erősek, ambiciózusak és magabiztosak!

  • Fejjegy – fehér levendula, rezeda virág, aldehidek
  • Szívjegy – rózsa, bazsarózsa, vetiver
  • Alapjegy – pézsma, borostyán, vanília

„Az inspirációm a Betty Barclay Pure Flower számára egy olyan nő képe, aki erős, anélkül, hogy elveszítené érzékiségét. Virágos-ámbrás kompozícióm púderes és krémes árnyalatokkal játszik, de erősen aromás és száraz borostyán jegyeket is tartalmaz, amelyek progresszív módon értelmezik Betty Barclay modern márkaesszenciáját.”
Mirella Pomina, parfümőr

Virágos dizájn

A Betty Barclay Pure Flower dizájnja vizuálisan is tükrözi virágos tartalmát: a pasztellkék külső csomagoláson található játékos, színes virágillusztráció nyári érzéseket ébreszt. Az átlátszó, ovális üvegcse fénypontja a virágmintás kupak, amely figyelemfelkeltően emeli ki az illat virágtémáját. Az arany díszítés elegánssá és nőiessé teszi az üveget és a csomagolást. A Betty Barclay Pure Flower – magas minőségű, részletekre való odafigyeléssel készült és játékosan virágos akcentusokkal rendelkező parfüm nyári szemet gyönyörködtető darab minden fürdőszobában!

Ajánlott fogyasztói áruk:

*Eau de Toilette Natural Spray – 6.300 Ft/20ml

* Eau de Parfum Natural Spray – 7.880 Ft/20ml

A Betty Barclay Pure Flower 2024 júniusától kapható a kijelölt drogériákban, áruházakban és szaküzletekben.

___