Lifestyle

Szereted? Mondd el, ahogy csak Te tudod!

Ha számodra a Valentin nap nem ajándékok tömkelegét jelenti, hanem úgy gondolod, hogy egy-egy szóval is ki lehet fejezni mindazt, amit érzel, akkor a Milka szerelmi vallomását Neked találták ki! A klasszikus Valentin-nap ünnepének egyik jellemző szokása, hogy a szerelmesek képeslapot, üdvözletet vagy valamilyen szimbolikus üzenetet juttatnak el egymáshoz.

PrintA világon egyre több helyen találhatóak szerelemlakat hidak és falak, ahová a szerelmes párok elhelyezhetik saját, egyedi lakataikat. A hagyomány szerint a lakatolás nemcsak kölcsönös vallomás, hanem kapcsolatmegerősítő hatással is bír, ezért Valentin-nap környékén érthető módon megsokasodnak az örök szerelmet jelképező lakatok.

 

Milka nyito

A Milka Valentin-napra tervezett virtuális szerelemlakat-küldő oldalának használatával egyszerűen és egyedi módon fejezheted ki gyengédségedet és törődésedet. Én már elkészítettem a sajátomat az oldalon elérhető alkalmazás segítségével!

Képernyőfotó 2016-02-09 - 18.21.21

Könnyedén ki tudod választani a párodhoz és érzéseidhez leginkább illő lakatot, majd egy kedves és gyengéd, személyre szabott üzenet elküldésével pillanatok alatt tudathatod kiválasztottaddal, hogy mennyire és miért is pont ŐT szereted. Mindezt e-mailben vagy Facebook-on a barátaiddal is megoszthatod, hogyha szeretnéd szétkürtölni a világnak.

Egy gyönyörű idézettel zárom soraimat, amit Alberto Moravia 20. század egyik legkiemelkedőbb olasz regényírója írt a szerelemről: „A szerelem csodája csak akkor lehetséges, ha nem csupán a saját szívünkben, hanem a másik szívében is végbe megy!”