Lifestyle

Szeretnéd, ha megajándékoználak egy 15.000 Ft értékű pure ajándékcsomaggal?

A gyerekek mellett egyre nagyobb figyelmet fordítok a környezettudatosságra, hiszen szeretném, hogyha minél szebb és egészségesebb környezetben nőnének fel. Szerencsére erre Ők is fogékonyak és sokat szoktunk beszélgetni arról, hogy hogyan és milyen eszközökkel, termékekkel tudják ezt kivitelezni. Már régóta használom a pure termékeit és arra gondoltam, hogy Nektek is bemutatom őket, hátha Ti is szívesen használnátok környezettudatos tisztítószereket.

A márka környezettudatos bio tisztítószereket, háztartási termékeket gyárt, illetve forgalmaz Magyarországon és évről évre szinesítik a termékpalettájukat, melyek kivétel nélkül mind-mind természettudatos bio mosószerek, illetve egyéb kiegészítők. A termékcsaládban nemcsak a környezet- és bőrbarát mosószerek, illatosítók kedvelői találják meg a számításaikat, hanem a tartós, különleges illatot kedvelő vásárlók is az általunk kínált vegán összetételben, prémium minőségben mégis reális árakon. Termékeik között megtalálható mosószóda, folttisztítósó, szódabikarbóna, mosódiógél, illatpárologtató, helyiségillatosító parfümszett és a nagy kedvencem a mosóparfümök is, melyek pár csepp felhasználásával is szenzációs illatot biztosítanak.

Ahogy fent is említettem nekem nagy kedvenceim a mosóparfümök (590 Ft-tól), melyek 8 féle illatban kaphatóak a hozzájuk tartozó lég- és textilillatosítóval együtt. A termékek természetes illóolajat és oldódást segítő anyagot tartalmaznak, ezáltal kellemes illatot kölcsönöznek a ruháknak. Elsősorban Bio mosáshoz ajánlják őket, mivel a környezetbarát mosószerek mint a mosódió vagy a mosószóda nem adnak illatot a ruháknak. Állatkísérletmentesek, így tényleg nem lehet akadálya a tudatos felhasználók körében.:)
A lakásdekoráció mellett egy otthon illata is nagyon meghatározó. Egyre elterjedtebb az egyedi illataromák használata a lakásokban is, amihez most én is szeretnék Nektek ajánlani egy igen dekoratív illatpárologtató parfümszettet (1690 Ft), mely a lakás bármely pontján kellemes, és hangulatos légkört teremt. A rattan pálcikák egyenletesen felszívják a kerámia tartóban lévő illatot, így biztosítanak kellemes közérzetet a helyiségben. Saját magad határozhatod meg milyen erős illatot szeretnél, minél több pálcikát használsz, annál intenzívebb, erősebb illat lesz. A felhasznált rattan pálcikák számától, illetve a helyiséged nagyságától függ mennyire lesz intenzív, tartós az illat. Ezt a terméket még nem használtam, de alig várom, hogy kipróbáljam…:)
Ezek az én kedvenceim a pure termékcsaládjából:
Ha szeretnéd, hogy Téged ajándékozzalak meg a pure 15.000 Ft értékű bio ajándékcsomagjával, akkor csak a következőket kell tenned:
1. Látogass el a mypure.hu weboldalára és válaszd ki a kedvenc termékedet.
2. ÍRD meg nekem blog vagy facebook vagy insta kommentben, hogy melyiket választottad, illetve taggeld be egy barátnődet, akinek szívesen ajánlanád a termékeket.
3. Izgulj, hogy Te legyél a szerencsés, eredményhirdetés: ???