Szépségápolás

Szeretnéd kipróbálni a LUSH karácsonyi meglepetéseit??? VÁLASZD KI, hogy melyik újdonságukkal AJÁNDÉKOZZALAK meg!

Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat – engem ez is megerősít a választásban – miszerint minden termék vegetáriánus és egyiket sem tesztelték állatokon, emellett minden nyersanyag és illóolaj etikus beszerzési formából származik. A lehető legtöbb termékük szilárd formában készül, így nincs szükségük tartósítószerekre és fölösleges csomagolóanyagra.

2015_10-nora_lush.jpg

Az ünnepek és az ajándékozás kapcsán én ma már a praktikus és hasznos ajándékok vásárlására összpontosítok, amik között a LUSH fürdőtermékei és ajándék csomagjai mindig helyet kapnak. Összegyűjtöttem Nektek a legújabb és legizgalmasabb karácsonyi meglepetéseket:

2015_10-nora_lush2.jpgNincs is jobb, mint egy kreatív fürdőzés egy fincsi fürdőbombával, mely amellett hogy látványos, puhítja a bőrt, dezodorál, jókedvre derít és beindítja a képzeletedet.

Golden Wonder – Csodásan látványos (1490 Ft/db) – csillámfelhős robbanás, vidám, citrusos illatokkal, melyben az édes narancs, lime és egy kis konyakolaj aromája keveredik.

Butterbear – Kakaóvajas maciölelés (890 Ft/db) – vanília, illatos bio kakaóvajjal, mely puhítja a bőrt és krémesen kényeztet.

Dashing Santa – Ho-ho-hol egy fürdő, hadd csobbanjak bele (1290 Ft/db) – vidám szacumaillattal és csillogó hópelyhekkel szórja tele a vizet, melyet a mandarin, bergamott és a narancsvirág illata még ünnepibbé varázsol.

Father Christmas – Várunk, kedves Télapó! (1290 Ft/db) – édes illatú fürdőbomba, mely a karácsony hangulatával tölti meg a kádat.

Luxury Lush Pad – A megnyugvás receptje (1490 Ft/db) – lazítós, megnyugtató, levendula illattal teli ünnepi csemege a bőrödnek, benzoingyanta illattal, ami oldja a feszültséget és segít ellazulni.

2015_10-nora_lush3.jpgÉn a habfürdőket szeretem a legjobban, mindig Pretty Women-es érzésem van, amikor elmerülök a habhegyekben.

The Magic of Christmas – A varázs nem törik meg (2690 Ft/db) – keverd ki a karácsony varázslatát melengető szegfűszegből és mandulából ennek a varázspálcának a segítségével.

Peeping Santa – Édes meglepetés (1390 Ft/db) – ez a vidám kis télapó nemcsak ünnepi hangulatot, hanem bőrpuhító sheavajat és eperillatot is hordoz magában.

Five Gold Rings – Karácsony ötödik napja van… (1850 Ft) – jegyezd el magad a fair trade vanília és moringaolaj ínycsiklandó illatát árasztó habokkal.

Holly Golighty – Öltöztesd karácsonyi díszbe a fürdőd (1850 Ft/db) – burkolózz be fahéjlevél pacsulival keveredő illattal, mely fűszeres forralt borra emlékeztet.

Candy Mountin – Az édes kényeztetés csúcsa (1290 Ft) – a cukorka édes illatát idéző habhegyek fair trade vaníliával kényeztetnek.
2015_10-nora_lush4.jpgÉs végül, de nem utolsó sorban jönnek a kedvenceim, az ajándékcsomagok, melyeket Te is össze tudsz állítani, de azt gondolom, hogy annyi féle van, hogy biztosan fogsz tudni találni kedvencet.

12 days of Cristmas (25.990 Ft) – ebben a mesés könyvben 12 csodálatos termék található.

Holiday Cheer (14 990 Ft) – kifinomult szappanok, bőrradírok és krémtusfürdők lapulnak a dobozban, hogy az ünnepek bársonyosan és illatosan teljenek.

Happy Christmas (8990 Ft) – főszerepben a vidámság és a gyümölcsök!

Joy to the World (4290 Ft) – karamellás és narancsvirág illatú kézápoló és szapan lapul ebben a kis csomagban.

Sweet Christmas (14 990 Ft) – édes álmok az ünnepekre, mennyei habhegyek cukorillatú álomvilágban. 2015_10-nora-lush_fb_1200x800.jpg

Most a LUSH jóvoltából Te is nyerhetsz egy meglepetést, amihez csak ki kell választanod a weboldalukról 10.000 Ft értékig, hogy mit szeretnél megnyerni és írd meg nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban!