Gyerek

Szeretnél NYERNI egy multifunkcionális POCKET TRAILER-t?

Az Anyukák körében rendkívüli tempóban terjed a POCKET TRAILER hordozó pánt, amiről ha eddig még nem hallottál, akkor itt az ideje, hogy bemutassam Neked! Ugye ismerős az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még megspékeled egy bevásárlószatyorral? Az egyébként is lehetetlen zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a motoron nincs fogás, állandóan kicsúszik…Két gyakorló Anyukának ebből lett elege, és erre a problémára kerestek egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer (2500 Ft-tól), egy színes, díszes, pofon egyszerűen a kismotorra csatolható vállpánt, amivel gyerekjáték a moci cipelése.

pocket trailer mix.jpg

A csipkével, fényvisszaverővel díszített hevederekhez tartozik két csat, amelyekkel a kismotor vagy a futóbringa kormányához, illetve hátsó kerekéhez rögzíthető a pánt. A pántot a vállunkra is vehetjük, de akár keresztbe is átvethetjük, sőt a heveder segítségével a járgányokat a babakocsira is stabilan felakaszthatjuk.

pocket trailer image.jpgA tervezők gondoltak az Apukákra is, így a romantikus, bájos pántok mellett minimalista, vagányabb verziókat is találni a kínálatban. A Pocket Trailerek kis szériában készülnek, azaz egyből sincs tíznél több, ezen kívül mindegyikhez tartozik egy praktikus tárolózsák, amelyben bárhová magunkkal vihetjük anélkül, hogy összegabalyodna.

pocket trailer pant mix.jpg

Ebbe a szuper hordozóba nem nehéz beleszeretni, hiszen önmagáért beszél! Ha Te is szeretnél NYERNI egy ilyen fantasztikus találmányt, akkor csak annyit kell tenned hogy a lájkolod a POCKET TRAILER oldalát és onnan kiválasztod, majd megírod nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy Te melyiket szeretnéd ?!

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!