Szépségápolás

Szőrtelenítés mesterfokon! Kipróbáltam…:)

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, hogy egyre hosszabb időt kell eltöltenem a fürdőszobába a szokásos női protokoljaim miatt. Sajnos erre már csak az esti/éjszakai óráim maradnak, amikor hulla fáradt vagyok, ezért arra gondoltam, hogyha bejelentkezek egy kozmetikushoz, akkor könnyebben és gyorsabban tudom orvosolni ezt a problémát…sajnos nem jött be, nem volt időm rendszeresen eljárni. A kislányom születése előtt a végleges szőrtelenítést is kipróbáltam, ami egy ideig szuperül bevállt, de megszenvedtem érte (nagyon fájt) és a 10 alkalmas bérletem után már nem is tudtam több pénzt beleinvesztálni ebbe a projektbe így ez is abbamaradt.

ilovemom_philips_ipl.jpg

Ezen a héten briliáns ötletünk támadt a barátnőimmel….:)

Mi lenne, ha vennénk egy otthoni szőrtelenítő gépet – azért gondoltuk, hogy közösen, mert elég drága – amit felváltva tudnánk használni. Rengeteg készüléket végignéztünk és mi a Philips Lumea Precisio Plus mellett döntöttünk, hogy miért?

  • Ami egyből megtetszett az az, hogy vezeték nélkül működik, így bárhol el tudom végezni a szőrtelenítést
  • Nem kell különböző krémeket vásárolnom mellé és összekenni magam a gép alkalmazása közben, hanem a dobozból kivéve azonnal használható
  • Beállíthatom a fényenergia erősségét,ezért nem kell magam szétkínozni ahhoz, hogy hatékony eredményeket érjek el
  • Sokoldalúan használható, külön formázó tartozékai vannak a bikini-, bajusz vonalra, illetve a nagyobb fejek gyorsabb kezelést tesznek lehetővé, például a lábakon
  • Elvileg már 4 hét után látható az eredmény – erről majd beszámolok – és otthon is könnyedén tudom használni, annélkül, hogy ugyanennyi pénzt otthagynék egy szalonban

Számomra fontos, hogy minden helyzetben ápoltnak érezzem magam, ez hozzájárul ahhoz, hogy magabiztos legyek és a napi rutinjaimat is kirázzam a kisújjamból. Íme néhány hely, ahol Ti is biztosan megfordultok és szükséges, hogy igényesek és csinosak legyetek:

ilovemom_philips_ipl2.jpg

A munkahelyen, irodában vagy egy kávézás során is fontos a külső és a tudat alatti láthatatlan ápoltság…

ilovemom_philips_ipl3.jpg

Egy esti vacsora vagy party is megköveteli, hogy jó formában legyünk…

ilovemom_philips_ipl4.jpg

A nyári strandolások és utazások alatt kapjuk a legnagyobb „fókuszt”, ezért akkor biztosan bomba formában kell, hogy legyünk….

Nem kell sok ahhoz, hogy otthon is biztosítsunk magunknak a kényelmes szőrtelenítés élményét, egy picit be kell invesztálni, de megéri!