Divat

“ThisIsHowWeDoIT” – #hdafilm #sophieartphoto #ilovemom

Régóta izgatta a fantáziám, hogy milyen formában tudnám bemutatni Nektek a streetstyle fotózásainkat, aminek rengeteg izgalmas állomása van, a ruhák begyűjtésétől kezdve, az előkészületeken át a fotózásig. Egy hónapban többször is készítünk image képeket a Futureal termékeiről, amiket az üzletükben tudtok megvásárolni. A Testvéremmel (sophieartphoto) ketten készítjük a képeket (styling, smink, haj, fotó, retus) amiknek a kivitelezését egy nap alatt szoktuk véghez vinni és eredményeképpen 10-12 bomba image fotó készül…

Futureal Mix logo

Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, ezért nem véletlenül hozott össze a sors Danival, aki a HD|a Film operatőreként hasonló lelkesedéssel állt a közös kihívás elé, mint mi. A koncepciónkat részletesen egyeztettük a nagy nap előtt, ám a végeredmény nagyon sokféle kimenetelű lehetett, hiszen az hogy kinek mi tetszik teljesen szubjektív megítélés. Mi a megszokott ütemben készültünk a fotózásra, amit Dani hihetetlen technikai háttérrel és rutinos kamerázással követett le, tökéletes összhangban haladtunk. Közben instruáltuk egymást és a videóban pont úgy láttam vissza az apró elemeket, mint ahogy elterveztük. A maximalizmusunk miatt rengeteg változatot készítettünk a debütáló videóból, cserélgettük a zenét, az effekteket, a képkivágásokat, aminek az eredményeképpen megszületett az első videónk, amit ezúton szeretnék prezentálni Nektek!

Kérlek, hogy a véleményetekkel segítsétek a munkánkat, ha bármi észrevételetek van a videóval kapcsolatban, akkor írjátok meg nekem. Dani részletes élménybeszámolójáról a HD|a Film oldalán olvashattok!