Divat

Több mint 700 vadonatúj szépségápolási termékkel bővült a H&M kínálata!

A H&M újabb termékpalettával bővül: női-, férfi-, gyermekruházati, valamint kiegészítő-részlege mellett egy több mint 700 vadonatúj termékből álló kozmetikai részleggel is bővült, felváltva a H&M eddigi szépségápolási termékeit. Az új kozmetikai részlegen minden megvan, amire egy nőnek a sminkeléshez szüksége van: az alapozóktól kezdve, a púdereken és pirosítókon át, egészen a legkülönfélébb rúzsokig, szemfestékekig és körömlakkokig, valamint a kozmetikai eszközökig minden megtalálható, amelyek szezonálisan új, limitált kiadású színkollekciókkal egészülnek ki.

showroom_0813-267.jpg
„Ebben a teljeskörű termékpalettában minden megtalálható, ami egy komplett sminkhez kell, legyen szó klasszikus, természetes vagy divatos stílusról. A minőség az egyik legfontosabb tényező volt a termékek megalkotásánál. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre a boltokba kerültek és bárki számára elérhetőek a szépségápolási termékeink” – mondta Sara Wallander, a H&M Beauty koncepció tervezője.
hm_beauty_mix.jpgAz Olaszországban gyártott termékek a világ 40 országában, több mint 900 üzletben lesznek elérhetők. Magyarországon elsőként a Vörösmarty téri, az Aréna Plázában és a Ferihegy Market Centralban található üzletekben nyílik kozmetikai részleg.