Lifestyle

Tudtad, hogy a kellemetlen illatok nagy hatást gyakorolnak a fizikai és a lelki állapotunkra?

Veled fordult már elő, hogy bármennyire is szellőztetted a lakásodat nem sikerült a kellemetlen szagoktól megszabadulnod? Tudtad, hogy ez nagyban befolyásolja a harmónikus otthoni légkör megteremtését? Én már többször is tapasztalatam és sajnos bármennyire igyekeztem tenni ellene, nem sikerült csodákat művelnem. Ez azt gondolom, hogy nem csak tisztaság és ápoltság kérdése, hanem nagyban függ a lakás adottságaitól is. Én nagyon szeretem a különleges, nem megszokott illatokat, szerintem ezzel egy egyéni stílust lehet kialakítani a hétköznapokban, hasonlóképpen, mint ahogyan a parfümünket megválasztjuk. Az ételekben is el szoktam gyengülni a culinaris finomságok láttán, így azt gondolom, hogy az otthonunk is megérdemel egy kis figyelmességet, amik a különleges kiegészítők és illatok formájában kivitelezhetünk.

narancs_mix_1.jpg

A fenti okok miatt az üzletekben nagyban el szoktam kerülni a hagyomás légfrissítőket és vadászom az újdonságokat. Egy kedves barátunknál találkoztam az Air Wick legújabb légfrissítőjével, ami látatlanban megfogott, az új technológiájáról nem is beszélve.

pink_mix.jpg

Az új Air Wick Pure a hagyományos aeroszolokkal ellentétben egyáltalán nem tartalmaz vizet, így nedvesség kicsapódása nélkül szünteti meg a kellemetlen szagokat, hogy zavartalanul élvezhesd az illatát! A kellemetlen szag forrásánál használva pillanatok alatt üdévé teszi a szobát, anélkül, hogy bosszantana az alászálló permet.

kek_mix_1.jpg

A légfrissítő már három különböző illatban kapható: Cseresznyevirág, mely kellemes virágillattal tölti meg otthonod, a Tavaszi szellő, ami megidézi a tavaszi reggelek csípős frissességét és a Mediterrán nyár, melynek citrusos illata elhozza a mediterrán tájak üdeségét. Én a fenti hangulatokat álmodtam meg a termékek mellé és igazából nem is ragoznám tovább a szavakat, mert ezt a terméket ki kell próbálni….:)