Gyerek

Ünnepelj a Lumina Park felejthetetlen időutazásával!

Budapest idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, melynek alkalmából a Lumina Park felejthetetlen időutazásra invitál minket a főváros egyedülálló történelmében. Mi tavaly már ellátogattunk ebbe a fantasztikus csodaparkba, amit nagyon élveztek a lányaim, úgyhogy idén is biztos úticélunk lesz.

Az idei koncepció szerint miközben végigjárod a történelmi Budapest legfontosabb korszakait, megismerheted a város rejtélyeit és legfontosabb mérföldköveit. A Lumina Park minden állomása a város történetének egy-egy kiemelkedő időszakát meséli el – Aquincumtól, a fergeteges 1920-as éveken át, egészen a lázadó rock korszakig.

Lumina Park

A fényparkban olyan neves történelmi alkotások és korszakalkotó események kelnek életre, mint a világhírű Aranycsapat, a fényben úszó Parlament vagy a nagysikerű Pál utcai fiúk. Felidézheted a Rubik-kocka megalkotásának történetét, a magyar filmművészet aranykorát, háttérben az ikonikus “Gyöngyhajú lánnyal”. Utazásod végén pedig megtudhatod, hogy mi a jövő városáról alkotott víziónk.

Ismerd meg Budapest történelmét egy új, varázslatos szemszögből, 150. születésnapja alkalmából! Látogassatok el Ti is a Palatinus Strand területén fekvő fényparkba, melynek belépőjegyeiről a Lumina Park oldalán találtok bővebb tájékoztatást!

___