Lifestyle

Válogass ajándékokat az eMAG webáruházból és NYERJ! Ráadásul a szállítás is ingyenes ……..:)

A last minute ajándékokat beszerző szülőknek szeretném ajánlani ezt a cikket, akik nem szeretnek tolongni a játékboltokban és pontosan tudják, hogy gyermeküknek mire van szüksége.

ilovemom_emag.jpg

Az eMAG webáruházában a játékok mellett, számítástechnikai, háztartási, szépségápolási, otthoni, barkácsolós, autós és telefonos termékek közül is válogathattok. És akkor nézzétek meg, hogy én miket szemezgettem Nektek:

ilovemom_emag2.jpgA legkisebb zsenik figyelmébe ajánlom az Operation ügyességi játékait (5007 Ft-tól), melyben a kicsik is megmutathatják, hogy mire képesek, amikor egy vészhelyzetet kell orvosolni, akár egy emberen, akár egy kedvenc kis háziállaton.

ilovemom_emag3.jpg

Még az én gyerekkoromban is nagyon menő volt az Éhes vízilovak (6150 Ft) társasjáték, ahol az egész család kibontakoztathatja a tudását és a gyorsaságát, természetesen a kicsik mindig nyerjenek…:)

ilovemom_emag4.jpg

A tudoroknak és a lelkes rajzolóknak ajánlom a Molto 4 az 1-ben íróasztalt (21.900 Ft), mely egy mágnes tábla, egy állványos írótábla és projektoros rajzasztal is egyben. Segítségével több, mint 50 féle alakzat rajzolható és mellette a mágneses betűkkel is gyorsabban megy a tanulás.

ilovemom_emag_trambulin.jpg

A friss levegő nélkülözhetetlen egy gyermek számára ezért a társasjátékok mellett szabadtéri meglepetésekre is gondolni kell, aminek must have darabja egy klassz Trambulin (13 500 Ft-tól).

ilovemom_emag6.jpg

A nagyobb gyerekek is kedvükre találhatnak szórakoztató játékokat, amivel akár az egész családot összehozhatják. A Tabu (6850 Ft-tól), a Monopoly (2590 Ft-tól), az Activity (5605 Ft-tól), a Maharani (9740 Ft) és a Kvíz Casino (6990 Ft) is izgalmas, kihívásokkal teli kalandot ígér a lelkes résztvevőknek.

legoland.jpg

Az eMAG tavaszi játékán ráadásul most egy családi Legoland utazást is nyerhettek Németországba, ha 5000 Ft feletti értékben vásároltok bármilyen játékot a webáruházból március 16. és 23. között.