Lifestyle

Vigyél vidámságot és nagyobb tisztítóerőt az otthonodba!

Nem tudom, hogy más nők hogy csinálják, de én úgy érzem, hogy a háziasszonyi teendőim végeláthatatlanok és egyre csak sokasodnak. Minden nap rengeteget pakolok, mosok, takarítok, törölgetek és mégis azt érzem, hogy ez egy soha véget nem érő feladat. Ahogy végeztem, már kezdhetem is elölről az egészet. Amióta elkötöztünk és már két szintet kell rendben tartanom ez csak tetőzött, úgyhogy ehhez mérten frissítettem az otthoni eszköztáramat is. Szeretem a háztartási robotgépeket, de vannak olyan feladatok, melyeket saját kezűleg kell elvégeznem és bizony nem mindegy, hogy mivel!

2016-04_nora_vileda_1200x700-2_jav4-1

Nemrég fejeztem be a tavaszi nagytakarításunkat, amihez szuper kiegészítőket vásároltam, amik azóta is nagy segítségemre vannak a napi teendőim elvégzésében. Nektek is szeretném bemutatni az új segítőtársaimat, melyeket többféle színes változatban ajánlok:

2016-04_nora_vileda_1200x7004

Az Actifibre törlőkendőt egy barátnőm ajánlotta, mint megtudtam egy újgenerációs, mikroszálas törlőkendőről van szó, ami egy speciális bevonattal is el van látva, rendkívül sokoldalúan használható, egyszerűen rajongok érte. Sokszor nem hiszek a reklámoknak, ezért kipróbáltam itthon és valami elképesztően nagy tisztítóerővel bír, amihez hihetetlen, de nem kell vegyszert használni, mert önmagában is csíkmentes ragyogást kölcsönöz a felületeken, akár egyetlen mozdulattal. A kislányom a múltkor körülbelül 1 dl vizet öntött ki az asztalra és könnyedén feltöröltem vele, szóval extra nedvszívóképeséggel is rendelkezik. Külön öröm számomra, hogy mosógépben is mosható, mert így teljesen higiénikusan használhatom bármilyen helyiségben és felületen az otthonunkban.

2016-04_nora_vileda_1200x700-2_jav4-2

Elsőre a szivárvány színei miatt választottam a Microfibre Colors csomagot. Nem is gondoltam, de a terméknek az az egyik sajátossága, hogy az árnyalatai miatt a lakás különböző helyiségeiben használhatom őket, így minden szobának lehet egy sajátja. Gyakorlott háziasszonyként ezt nagyon fontosnak tartom, hiszen már belegondolni is szörnyű, hogy milyen lenne a konyhai foltokat és a gyerekszoba polcait ugyanazzal a kendővel törölgetni?!

2016-04_nora_vileda_1200x7003

A konyhai színkavalkád ennek a két terméknek a bemutatásával még nem fejeződött be, szeretném prezentálni Nektek a Color Pur Active mosogatószivacsokat, melyek nem vetekszenek a törlőkendőkkel, hanem a mosogatásban óriási segítőtársaim. Tetszik, hogy nem sértik meg a teflonjaimat, karcmentesen súrolják az edényeimet. A színei nemcsak vidámak, hanem funkciójuk is van, őket is lehet külön helyiségekben használni, nekem a konyhában és a fürdőszobában tesznek nagy szolgálatot!

Kedves Anyukák, Háziasszonyok – ezek apró kis kiegészítők, melyeket azért fejlesztenek a Vileda szakértői, hogy nagy mértékben megkönnyítsék a mindennapi teendőinket, tessék élni a lehetőséggel!