Szépségápolás

A Calluspeeling kezelés babatalpakat varázsolt nekem!

nyito solo nyito

Egy nő minden körülmények között a legjobb formájában szeretne lenni, amihez bizony rengeteg mindennek stimmelni kell. Nyáron nagyon fontos a lábak ápoltsága, hiszen ilyenkor a papucsok és a szandálok rengetegéből előbukkanak a lábfejek és bizony egy repedezett sarok igencsak visszataszító látvány lehet. Én már rengeteg csodaszert használtam a sarkaimra, de áttörő sikerrel egyikkel sem jártam, pedikűrös segítségét pedig nem vettem igénybe, mert nem tudom beleilleszteni az időbeosztásomba…:(

nyito

Nagyon megörültem, amikor meghallottam, hogy a Royal Clinics Orvos- Esztétikai Központ szolgáltatásai között szerepel egy új Calluspeeling elnevezésű kezelés, amitől babatalpakat varázsolnak a pácienseknek. Természetesen nem haboztam és gyorsan ki is próbáltam, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy tényleg olyan hatékony-e, mint amilyennek beharangozták….

ilovemom foto mix logo

Mindössze öt egyszerű lépéssel értek el rendkívül látványos változást a lábamon, Szűcs Ági rutinos könnyedséggel végezte el a kezelést, melynek a lépései a következőek voltak:

1.Megtisztította a lábamon a bőrfelszínt, ezáltal a felületi szennyeződések eltűntek.

2.Ági felhelyezte a Calluspeeling ultra tapaszokat a bőrkeményedéses felületekre, majd negyed órát pihentettük őket, miközben a lábfejem egy fóliába volt betekerve.

3.Az idő elteltével, ezt követően könnyed mozdultokkal lehetett eltávolítani a kemény bőtfelszínemet egy kaparó segítségével.

4.Következő lépésként Ági, egy speciális reszelővel tökéletesítette a már majdnem végeredményt

5.Egy finom masszázst is kaptam, ahol egy speciális krémmel hidratálta a kezelt bőrfelszínt.

Nagyon tetszett a kezelés, nemcsak azért, mert csak rövid ideig tartott, hanem azért is, mert hihetetlen hatékony volt. Természetes összetevőket, tiszta gleccservizet tartalmaz a Mavex termék, parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül. Növényi hatóanyagaik a svájci Alpokból származó gyógynövények – tárnics, áfonya, lucfenyő -, melyek liposzómák formájában jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. Otthoni használatra is lehet krémet kapni – Mavex Foot Daily Care Cream – mely tovább fenntartja a lábak hidratáltságát és puhaságának a védelmét, emellett segít megelőzni a repedéseket és a bőrkeményedések újboli kialakulását.

Szóval tényleg nagyon ajánlom, hogy próbáljátok ki! Jelentkezzetek be a Royal Clinics oldalán, ahol ajánlom a figyelmetekbe a többi kezelést is.