Divat, Gyerek, Lifestyle

A folt idén nyáron sem divat, ezért néhány mosási tipp mellé most egy Vanish Oxi Action ajándékcsomagot is NYERHETSZ!

Az idei nyarat sem ússzuk meg foltok nélkül, a kislányom estére úgy néz ki, mint egy maszat Panka, a fiúk is megirigyelhetik a foltjait. A kis Lénával még csak a tejfoltokkal küzdünk, de azt is nagy kihívás kiszedni a fehér bodyjaiból. Szerintem a háziasszonyoknak mindig nagy küzdelem egy-egy folt eltávolítása, hiszen mindezt úgy kell véghez vinniünk, hogy ne sérüljön a kedvenc ruháink anyaga.

A tapasztalataim alapján bátran kijelentem, hogy a hagyományos fehérítők sárgítják a ruhákat és tönkreteszik az anyagot is, ezért azokat már nem használom. Az évek alatt megtanultam azt is, hogy a vér vagy bébiétel esetében először hideg vízzel kell kiöblíteni a ruhákat, mielőtt kimosnánk őket, de a kávé- gyümölcslé, sár- vagy vörösbor folt is igényli a nedvesen tartást a mosásig.

Azt is kevesen tudják, hogy a ruháinkat nem érdemes közvetlen napfényen szárítani mert kiszárítja és roncsolja a textileket, habár az illata valahogy mégis frissebb lesz tőle. Kímélhetjük még az anyagokat úgy is, hogyha mosás előtt kigomboljuk a ruha gombjait, tisztító helyett otthon mosunk, illetve a hagyományos vasaló helyett a gőzvasalót választjuk, bár tudom, hogy ez nem minden háztartásban kiváltható, hiszen sokkal többe kerülnek, mint a hagyomásnyos változatok.

A Vanish Gold Oxi Action termékcsalád már sokadik éve hű családtagunk, mert szinte minden folt vészhelyzetet megold. Összetételének köszönhetőn annyira erőteljes, hogy egyes foltokat akár már 30 másodperc alatt eltávolít, és több mint 100 féle foltra kínál hatékony megoldást. Hihetetlenül hangzik, de akár a 7 napos beszáradt foltokkal is könnyedén elbánik, amit a márka is garantál.

A színes ruhákhoz a pink színű Vanish Gold termékeket használjuk, a fehér ruháinkhoz pedig a Vanish Gold Oxi Action fehérítő családot, melyek nem csak a foltokat segítenek eltávolítani, hanem akár három árnyalattal fehérebbé is varázsolják azokat. Majdnem elfelejtettem és fontos, hogy a termékeket nem szabad használni gyapjú, selyem illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen, mert azokra sajnos nincs jó hatással.

Szeretném 3 olvasómat megajándékozni egy ilyen szuper Vanish Gold termékcsaláddal, amihez a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD az ilovemom facebook oldalát és ezt a posztomat!
  2. JELÖLJ meg egy embert, akinek szívesen ajánlanád ezt a terméket és írd meg nekem blog vagy facebook kommentben, hogy Neked eddig milyen folt eltávolítása okozta a legnagyobb kihívást?!
  3. A blog és a facebook oldalamról is választok nyertest, így nagyobb esélyed van, ha mindkét helyre kommentelsz.