Divat, Gyerek, Lifestyle

Nézzétek meg a Vanish Gold ajándékcsomagok szerencsés nyerteseit!:)

Kedves Kommentelők!

Nézzétek meg, hogy kik a szerencsés nyertesei a Vanish Gold ajándékcsomagjainak:

Márki Sándorné (blog)

“Főleg gyümölcs meggy , őszibarack …. okozta foltok adják fel a leckét de hála a Vanish erejében mindég segített Köszönet gyártónak , forgalmazóknak s most a játék indítójának . Nyereményem reményében maradok hű ” használójuk “.!A lányomnak Márki Katalinnak ajánlottam 3 gyerkőc csinál olyan foltokat ha nem volna Vanish talán nem is használhatná tovább a ruhát ,zoknit……”

Tóthné Spekker Melinda (blog)

“Jelenleg a dinnyefolt okoz a legnagyobb gondot, illetve barack, és egyéb gyümölcsök leve. Kisfiam imádja a dinnyét, a partedlik és bodyk pedig tele vannak vele, ha fehér ruhákról van szó, a fehérítős, 60 fokos mosás szokott is segíteni, de a színes ruhákkal nem tudok mit kezdeni. Szuper lenne megnyerni, mert már régóta ki szeretném próbálni. Nővérnek is ajánlanám.”

Kótiné Kovács Evelin (fb)

“Imre Kóti – Mióta elkezdtük a kisfiammal a hozzátáplálást, azóta küzdök a kis ruháin maradt foltokkal. Sok olyan ruhája van, amit sajnos nem tudtam megmenteni. ‪😔De ezt ki fogom próbálni, hátha ezzel sikerül.”

GRATULÁLOK! Kérem a nyerteseket, hogy küldjék el az elérhetőségüket az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy megbeszéljük a további részleteket! Köszönöm:)